Kaip rašoma „The Blast“, buvęs muzikantės vyras Michaelas Lockwoodas neleido vienuolikmetėms poros dvynėms Harper ir Finley vykti į šventę.

Norėdama užginčyti buvusio mylimojo sprendimą, Lisa Marie ir jos teisininkų komanda iš bendrovės „Brot Gross Fishbein“ vyko į Los Andželo teismą (likus dienai iki gimtadienio šventės), kur skubos tvarka pateikė reikalingus dokumentus. M. Lockwoodo advokatas Markas Grossas taip pat atvyko į teismą, - rašo People.com.

„The Blast“ skelbia, kad teisėjas iš karto atmetė prašymą, argumentuodamas, kad situacija nėra „reikalaujanti skubaus sprendimo“.

Lisos Marie ir 58 metų M.Lockwoodo atstovai PEOPLE situacijos nekomentavo.

Elvio Presley gimtadieniui skirti renginiai truko keturias dienas. Jie rengiami rokenrolo karaliaus rezidencijoje „Graceland“. „Graceland“ puslapyje internete skelbiama, kad šiais metais (kaip ir kiekvienais metais) organizuojamas „Elvis Birthday Proclamation Ceremony“ ceremonija, ekskursijos su buvusia E. Presley žmona Priscilla Presley ir specialius gimtadieniui skirtas koncertas su Terry Mike Jeffrey ir Memfio simfoniniu orkestru.

L.M.Presley ir M. Lockwoodas (jis ketvirtasis jos sutuoktinis) susituokė 2006 metais, o skyrybų prašymą pateikė 2016 metų birželį. Nuo to laiko buvę mylimieji niekaip neranda sutarimo vaikų globos klausimu. 2020 metų liepos 20 dieną pora susitiks teisme, kur bus sprendžiami dvynių globos, lankymo ir išlaikymo klausymai.

Su buvusiu vyru Danny Keough L. M. Presley turi trisdešimties dukrą Riley ir 27 metų sūnų Benjaminą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)