Vidury koncerto Madonna sustabdė pasirodymą ir paprašė visų susirinkusiųjų tylos minute ir maldomis pagerbti teroro išpuolio aukas.

Prabilusi apie tragiškus įvykius ji teigė, esą jie siekia tikslo visus užtildyti. „Bet mes to neleisime, – albėjo Madonna. – Nėra nė vieno žmogaus pasaulyje, kuris turėtų teisę neleisti mums daryti to, ką mylime.“

Koncertą trumpam nutraukusi Madonna prisipažino, kad visą dieną dvejojo – atšaukšti šou ar ne. „Tai neramino mane visą dieną. Buvo sunku ryžtis pradėti šou taip jaučiantis. Kodėl aš šoku ir linksminuosi tuo metu, kai tiek daug žmonių verkia dėl prarastų mylimųjų ir artimųjų? – pati sau klausimą uždavė Madonna. – Juk toks buvo jų tikslas – užčiaupti mus. Jie nori, kad mes užtiltume. Bet mes jiems neleisime. Mes niekada to jiems neleisime!“

57-erių atlikėja tą vakarą koncertavo Stokholme, praneša užsienio naujienų portalas mirror.co.uk.

Dar prieš koncertą Madonna užuojautą aukoms ir savo mintis reiškė socialiniuose tinkluose „Instagram“ paskyroje ji paviešino nuotrauką su užrašu: „Nuo mano kraujuojančios širdies, visam pasauliui“.

Madonna

„Twitter“ paskyroje ji rašė: „Mūsų visų kraujas – tos pačios spalvos! Mes visi esame VIENAS! Melskimės už taiką!“

Po kruvinųjų išpuolių, kai kurie atlikėjai atšaukė savo koncertus. U2 grupė, turėjusi koncertuoti Paryžiuje, išplatino atsiprašymą ir atšaukė pasirodymą, kuris turėjo būti transliuojamas ir JAV žiūrovams. Filmuoti grandiozinio šou vaizdai turėjo būti naudojami ir tolimesniuose U2 projektuose.

Madonna nusprendė neatšaukti savo koncerto teigdama, kad taip ji kviečia „švęsti gyvenimą ir kovą už savo teises“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)