A. Schwarzeneggeris turi ir dar vieną atžalą – 22 metų Josephą Baeną.

„Labai stengiuosi šypsotis... Tie prakeikti protiniai dantys... Su gimtadieniu, tėti! Myliu tave“, – savo paskyroje instagrame pirmadienį parašė Patrickas ir pridėjo nuotrauką, kurioje matomas ir gimtadieninis jubiliato tortas“.

Katherine, kuri prie brolio įrašo pridūrė „Laikas su šeima – pats geriausias laikas“, tėčio gimtadienio proga pasidalino keliomis mielomis nuotraukomis iš vaikystės ir prirašė „Su gimtadieniu, tėti. Labai tave myliu ir laukiu, kada galėsime atšvęsti“.

Christina liepos 23 dieną pati šventė gimtadienį. Ta proga A.Schwarzeneggeris ją pasveikino socialinėje žiniasklaidoje, negailėjo komplimentų ir pasidžiaugė pasiekimais.

„Su gimtadieniu, Christina! Kiekvieną dieną tavimi didžiuojuosi, myliu tave visa širdimi, kartu leisti laiką – vienas iš mano mėgstamiausių užsiėmimų. Tiek per karantiną, tiek visada. Nekantrauju pamatyti, ką naujo ir įstabaus pasieksi šiais metais“, – dukrai parašė „Terminatorius“.


2011 metų gegužę M. Shriver ir A. Schwarzeneggeris pranešė po 25 metų santuokoje pragyventų metų sukantys skirtingais keliais. Tuo metu abu sutuoktinai akcentavo, kad keturios jų atžalos – „jų gyvenimo šviesa ir ašis“.

„Mums tai buvo labai svarbių tiek asmeninių, tiek profesinių pokyčių kelias. Po ilgų svarstymų, apmąstymų., diskusijų ir maldų dviese priėmėme būtent tokį sprendimą“, – buvo teigiama poros išplatintame pareiškime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)