„Norėjau už tavęs ištekėti pačią pirmą dieną, kai susipažinome. Tai buvo mūsų mažytė paslaptis“, – instagrame parašė M. Šarapova.

41-erių metų amžiaus A. Gilkesas savo instagramo paskyroje taip pat patvirtino sužadėtuves: „Ačiū, kad padarei mane labai labai laimingu. Noriu visą gyvenimą tave mylėti ir iš tavęs mokytis.“

Verslininkas yra artimas princo Williamo draugas. Juodu mokėsi Etono koledže ir iki šiol palaiko ryšį, informuoja people.com. Paskelbusi džiugiąją naujieną, M. Šarapova sulaukė gerbėjų ir garsių žmonių sveikinimų, įskaitant šiltą aktorės Lily Collins komentarą.

„Oooo taaaiiiip, sveikinimai!!!“ – po buvusios profesionalios tenisininkės žinute parašė L. Collins. Rusaitę pasveikino ir sporto komentatorė Erin Andrews.

M. Šarapova patvirtino susitikinėjanti su A. Gilkesu 2018 m., kai juodu viešėjo Kotsvolde. Anksčiau jie buvo pastebėti kartu 2018-ųjų birželio mėnesį surengtame Eltono Johno AIDS fondo vakarėlyje „Argento Ball“ ir Beverli Hilse tų pačių metų kovą.

Prieš tai sportininkė draugavo su tenisininku Grigoru Dimitrovu ir grupės „Maroon 5“ vokalistu Adamu Levine’u. Taip pat ji buvo susižadėjusi su buvusiu Los Andželo „Lakers“ atakuojančiu gynėju Saša Vujačičiumi. Pora išsiskyrė 2012 m.

A. Gilkesas buvo vedęs dizainerę Mishą Nonoo, kuri suvedė Meghan Markle ir princą Harry, tačiau santuoka nutrūko 2016-aisiais po 13-os kartu pragyventų metų.

Penkis kartus „Didžiojo kirčio“ turnyrą laimėjusi M. Šarapova iš teniso pasitraukė anksčiau šiais metais. Savo sprendimą moteris paskelbė žurnalo „Vanity Fair“ vasario mėnesio numeryje.

„Atidaviau savo gyvenimą tenisui, o tenisas man suteikė gyvenimą, – rašė ji. – Pasiilgsiu teniso kiekvieną dieną. Pasiilgsiu treniruočių ir kasdienės rutinos: keltis prieš aušrą, pirmiausia užsirišti kairįjį batą ir uždaryti teniso kortų vartelius prieš atmušant pirmąjį dienos kamuoliuką. Pasiilgsiu savo komandos, trenerių, akimirkų, kai su tėčiu sėdėdavome ant suoliuko treniruočių aikštėje.“

Paskutinį savo karjeros mačą M. Šarapova sužaidė 2020 m. Australijos atvirajame teniso čempionate, kur pirmajame raunde pralaimėjo Donnai Vekič.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)