Visų mylimos aktorės mirtis birželio 13 d. sukėlė didžiulį emocinį šoką ne tik visai Meksikai, bet ir jos gerbėjams visame pasaulyje, nes tik aktorės šeimos nariai ir artimiausi draugai žinojo, kad Edith sveikata dėl pažengusio kiaušidžių vėžio sparčiai per kelias savaites itin suprastėjo.

Apie paskutines akimirkas, praleistas su Edith, Katie papasakojo duodama interviu jau po Edith Gonzalez mirties Meksikoje, kur ji ir gimė. Jos teigimu, Edith susisiekė su ja, kad pasakytų, jog yra ligoninėje, ir kad „reikalai nėra geri“. Katie iš karto atskrido iš Los Andželo į Meksiką, kad pasimatytų su drauge.

„Ji man parašė žinutę ir pasakė: „Man reikia su tavimi pasikalbėti“. Aš paklausiau: „Kas nutiko?" Ir ji atrašė: „Aš jau kurį laiką ligoninėje. Tik, prašau, niekam nepasakok“. Vėliau ji man nebeatsakė“, – pasakojo Katie.

Pasak K. Barberi, Edith spėjo atsisveikinti su savo šeima ir artimiausiais draugai, o vėliau užmigo. Katie ir Edith draugavo 15 metų.

Katie atvyko į ligoninę aplankyti Edith birželio 11 d., ir šios būklė jau buvo labai sunki. „Ji vos bepakalbėjo. Ji kalbėjo labai mažai, nes jai buvo sunku. Ji klausėsi, o aš tiesiog mėginau ją pralinksminti ir prajuokinti“, – pasakojo moteris.

Keliuose serialuose kartu su Edith Gonzalez vaidinusi Katie vėliau papasakojo, kad Edith paskambino jai dieną prieš mirtį, kad atsisveikintų. „Mums paskambino trečiadienio popietę. Jai ką tik buvo pranešę blogą naujieną, tačiau ji rado laiko mums paskambinti ir atsisveikinti. Lorenzo, kuris buvo tikras savo žmonos ramstis, mums pasakė: „Ji klausosi tavęs“. Ir aš pasakiau: „Nieko gyvenime neprašau, išskyrus galimybės pasiekti tiek pat daug, kiek pasiekei tu, kaip moteris, aktorė, žmona ir mama“, – sunkiai valdydama ašaras pasakojo Katie.

Daugelis Edith artimųjų nerimauja dėl jos dukters Constanzos, kuriai rugpjūtį sukaks 15. Katie Barberi pažadėjo rūpintis mergaite.

„Constanza palaikys su manimi ryšį, nori ji to ar ne, net jei ji bus per daug užsiėmusi atsakyti į savo užsispyrusios tetos Katie skambutį. Bet aš visuomet klausiu, ar ji yra pavalgiusi. Aš jai labai įkyrėsiu. Tiesa yra ta, kad Constanza turi tokių pačių jėgų, tokios pat dvasios ir nepriklausomybės, kaip ir jos motina“, – sakė Katie Barberi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)