Williamas Levy – vienas iš populiariausių muilo operų aktorių, o po plaukų persodinimo operacijos vyras atrodo sunkiai atpažįstamas. Tenka pripažinti, kad garsių žmonių įvaizdis darosi vis svarbesnis. Jeigu žmonėms neatrodysi patrauklus, karjera kone akimirksniu žlugs.

Štai kodėl labai svarbu rūpintis savo išvaizda, socialinės žiniasklaidos paskyromis ir įvaizdžiu visuomenėje, skelbia marca.com.

Viena populiariausių grožio procedūrų, kokias šiandien renkasi garsūs žmonės, yra plaukų transplantacija.

Williamas Levy

Netgi galima teigti, kad plaukų transplantacija išgelbėjo ne vieną karjerą, o vienas iš tai iliustruojančių pavyzdžių yra muilo operos „Café con aroma de mujer“ žvaigždė W. Levy.

Pirmadienio vakarą aktorius lankėsi „Antena 3“ programoje „El Hormiguero“, kur apie pokyčius papasakojo daugiau.

2012 metais aktorius prisipažino kenčiantis nuo androgeninės alopecijos, kitaip tariant, vyras pliko. Galiausiai aktorius nusiskuto galvą plikai, o naują įvaizdį tais pačiais metais pristatė ant „Premios Juventud“ raudonojo kilimo. Tik tokia situacija ilgai netruko – aktorius netrukus plaukus atsiaugino, tačiau tai problemos neišsprendė.

Williamas Levy

Retėjančius plaukus W. Levy bandė maskuoti užšukuodamas plikus plotus. Po kurio laiko vėl nusiskuto plikai. Trūkus kantrybei, nusprendė kreiptis į specialistus ir pabandyti susigrąžinti vešlią šukuoseną.

Operacija buvo iš tiesų sėkminga, tad dabartinės šukuosenos M. Levy galėtų pavydėti kiekvienas vyras. Pokyčiai aktoriui išėjo į naudą – jis atrodo jaunesnis ir patrauklesnis, todėl darbo stygiumi nesiskundžia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją