Tomas Cruise‘as sakė: „Tai nuostabu. Kate kuria dizainą, o Bella mėgina kopti į viršų karjeros laiptais. Bella yra menininkė, tad tikrai puiku, kad ji su tuo gali dirbti. Jai tai labai patinka“.

Tačiau 48 metų amžiaus aktorius, kuris taip pat iš ankstesnės santuokos turi įvaikintą 16-metį Connorą ir penkerių biologinę dukterį Suri kartu su Katie Holmes, prisipažino, jog tiksliai nežino, kaip veikia jo žmonos kompanija.

„Tai yra mano žmonos kompanija, tad su manimi kalbėkite apie filmavimo aikšteles. Aš jums galiu apie tai papasakoti“, – teigė T. Cruise‘as.
Paklaustas dėl Isabellos rolės kompanijoje, jis pridūrė: „Jai reikia vaikščioti po visokias skirtingas gamyklas ir tikrinti, kad būtų gaminami reikiami drabužiai“.

K. Holmes įsteigė „Holmes & Yang“ kartu su savo stiliste Jeanne Yang. Kompanijai keliamas tikslas – gaminti tokią aprangą, „kuria galėtų pasikliauti“ dirbančios mamytės.

Jeanne neseniai pasakė: „Kartais, kai gyvenimas pasidaro labai užimtas, nesinori galvoti apie tai, ką ketini apsirengti, ir norisi turėti keletą konkrečių drabužių, kuriais gali pasitikėti. O kur tokių drabužių galima rasti? Būtent tai ir buvo mūsų pagrindinis iššūkis“.

„Mes abi esame dirbančios mamos, todėl esame ganėtinai užimtos. O vienu metu būti mamomis ir daryti karjerą yra tikrai sudėtinga“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją