Advokatas Bretas Fieldsas „BBC Radio 1“ sakė, jog šiuo metu T. Cruise stovykla sutinka, kad visas dėmesys būtų skiriamas būtent K. Holmes.
„Dabar leidžiame kitai pusei (Katie ir jos komandai) žaisti su žiniasklaida, kol pastaroji jos galutinai nenukamavo, o tuomet ir mes turėsime, ką pasakyti. Taktikos sumetimais, nes negalime tiksliai įvardyti, kur T. Cruise inicijuos skyrybų bylą, nes jis sieks gauti teisę bendrai rūpintis poros dukrele Suri“, - teigia teisininkas.

T. Cruise, kuris antradienį „Forbes“ buvo įvardytas kaip daugiausiai uždirbantis Holivudo aktorius, nuo to laiko, kai jo žmona praeitą savaitę pateikė skyrybų dokumentus, atkakliai tylėjo. Tik jo atstovas pranešė, kad „aktorius tiesiog sugniuždytas to, kas nutiko“.

O prasidėjo ši meilės istorija tarsi pasakoje. T. Cruise Oprah Winfrey laidoje šokinėjo ant sofos, išpažindamas meilę Katie. Aistringo romano kulminacija - romantiškos piršlybos prie Eiffelio bokšto.

T. Cruise tai bus jau trečiosios skyrybos. 1987-1990 metais aktorius
buvo kino žvaigždės Mimi Rogers vyras. 1990-2001 – gražuolės australės Nicole Kidman sutuoktinis. Trejus metus aktorius susitikėjo su ispane Penelope Cruz.

Dabar aktoriaus laukia nelengva kova teisme dėl dukrelės Suri globos teisių – K. Holmes tvirtina sieksianti teisės viena rūpintis poros atžala, nes esą jos vyras mergaitę nori įtraukti į scientologijos žabangas.

Šiuo itin nelengvu metu T. Cruise turi bent jau vieną petį, į kurį gali atsiremti – kino kompaniją „Paramount“.

„Tomas – kino ekranų žvaigždė ir tam yra priežastis, jis labai talentingas aktorius, kurio filmai linksmina milijonus gerbėjų. Jo gebėjimas sukurti puikų filmą, kas buvo akivaizdu iš juostų „Misija neįmanoma“, yra tai, ką kino mylėtojai prisimena geriausiai“, - teigiama kino kompanijos pranešime spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)