Laurentas Homburgeris sutiko duoti interviu naujienų portalui DELFI. Vyras pasakoja ne tik apie bičiuliškus santykius su Nerija, negaili jai komplimentų vadindamas lietuvaitę savo angelu sargu. L. Homburgeris atskleidė ir skyrybų su Shauna priežastis, pasakojo apie tebevykstantį jų procesą. Vyrą įskaudino Shaunos išdavystė, tačiau garsi moteris L. Homburgeriui ramiai gyventi neleidžia iki šiol.

- Prieš kiek laiko atvykai į Ameriką? Kaip užsidirbi pragyvenimui, kaip sekasi modelio karjera? Koks yra tavo darbas nekilnojamojo turto agentūroje? Papasakok apie savo darbo dieną, kada ji prasideda, kur yra tavo biuras?

- Į valstijas atvykau prieš ketverius metus. Trejus metus Majamyje dirbu su modelių agentūra „Next“. Gyvendamas Los Andžele pasirašiau kontraktą su modelių agentūra „Bleu“, iš jų sulaukiau puikių darbo pasiūlymų. Vienas iš jų pasiūlytų darbų – tarptautinė „Hyundai“ reklama, kuri TV eteryje bus transliuojama visus metus. Kai sugrįžau į Majamį, pasirašiau kontraktą su agentūra „Mega Model“. Jie man suteikė šiek tiek laiko praėjusią vasarą, kad galėčiau išlaikyti nekilnojamojo turto agento egzaminus. Taigi, dabar dirbu ir nekilnojamojo turto agentūroje „Gary Hennes Realtors“. Mūsų biuras yra Majami Biče, šalia Lincolno gatvės. Man tai labai patinka. Modelio karjerai tęsti esu šiek tiek per senas (juokiasi), trečiadienį man sukako 27-eri. Be to, šiuo metu noriu būti nekilnojamojo turto agentu, o prie modelio karjeros dar sugrįšiu, jeigu tik pats to norėsiu.

- Kur šiuo metu gyveni?

- Gyvenau Majamyje dvejus metus prieš santuoką. Po vestuvių su žmona išsikraustėme į Los Andželą, tačiau jau metus laiko mano namai ir vėl Majamyje.

- Jei galėtum rinktis, kurioje JAV vietoje apsigyventum?

- Gyvenu Majamyje, nes man svarbus klimatas. Man labia patinka būti šalia vandens. Taigi, tinkamas klimatas ir vandenynas – puikus derinys. Tai suteikia man energijos. Man patinka ir Niujorkas, tačiau ten žiemos per šaltos. Galbūt vieną dieną išvyksiu ir į Niujorką, jeigu atsiras galimybių. Los Andželas man suteikė daug puikių šansų, tačiau tame mieste liko daug blogų prisiminimų apie šeiminį gyvenimą. Renkuosi Majamį. Čia visada nuostabus oras, 27 laipsniai šilumos net vasario mėnesį. Mano šeima gyvena Paryžiuje, o šiuo metu ten sninga. Gyvendamas Majamyje jaučiuosi tarsi atostogaučiau visą laiką.

- Ar turi verslo planų Europoje?

- Nesilankiau Prancūzijoje jau dvejus metus, planuoju ten vykti ir aplankyti savo šeimą ir draugus kitą mėnesį. Tačiau viskam neužteks laiko. Jeigu būtų galimybė, norėčiau aplankyti Vilnių, nes niekada nesu buvęs Rytų Europoje. Beje, juokaudama Nerija minėjo, jog labai tikčiau lietuviškam realybės šou.

- Kur ir kada susipažinai su Nerija? Kiek laiko esate draugai?

- Su Nerija susipažinome viename renginyje, Los Andžele. Ji dažnai lankydavosi šiame mieste pas savo draugę lietuvę Ievą, o aš tuo metu su žmona gyvenau Beverly Hilse. Tuomet buvau vedęs, todėl iš pagarbos žmonai su Nerija bendravau nedaug. Mūsų bendravimas buvo labiau virtualus, „Facebooke“, susitikinėti pradėjome daugiau nei prieš metus.

Laurentas Homburgeris ir Nerija Paciukonienė

- Kaip apibūdintum jūsų draugystę? Kaip dažnai ir kur susitinkate, ką veikiate kartu?

- Nerija yra nuostabi moteris, kuria visuomet galiu pasitikėti betkurioje situacijoje. Sutikau ją savo gyvenime labai tinkamu metu, tuomet, kai išgyvenau ne pačius geriausius dalykus. Ji visada būdavo šalia, ypač tuomet, kai man labai reikėdavo pasikalbėti ar pabendrauti. Ji dažnai viešėdavo pas draugus Los Andžele, taigi kas mėnesį ar kas du mėnesius susitikdavome ir laiką nuostabiai praleisdavome restoranuose, klubuose ar tiesiog prie baseino mūsų bendrų draugų būryje. Nerija man yra tokia draugė, su kuria turbūt galėčiau kalbėtis visą dieną ir naktį, ir mums niekada nepritrūktų temų. Sunkiu metu man ji buvo tarytum angelas.

- Ką esi girdėjęs apie Lietuvą? Ar apie ją girdėjai tik iš Nerijos?

- Jeigu atvirai, nelabai ką žinau apie Lietuvą, tačiau kai mokykloje mokiausi Europos sostines, pamenu, kad Lietuvos sostinė – Vilnius. Su Nerija važiuodavome į europietiško maisto parduotuves Los Andžele, kuriose ji pirkdavo lietuvišką maistą savo vaikams ir pavaišindavo mane. Maistas man labai patiko!

- Spaudoje ir internete – daugybė tavo ir Shaunos Sand nuotraukų. Kiek pastaruoju metu skelbė žiniasklaida, vyksta jūsų skyrybų procesas. Ką apie jį galėtum papasakoti? Kokie tavo ir Shaunos santykiai pastaruoju metu?

- Su Shauna baigėme bendrauti pries metus, praėjusią vasarą pradėjau skyrybų procesą. Nesikalbame jau devynis mėnesius, užblokavau jos numeric savo mobiliajame. Ji yra tokia moteris, kuri skambins dieną ir naktį. Norėdamas ją sustabdyti, buvau priverstas užblokuoti jos numerį, stengiausi laikytis atstumo. Praėjusią savaitę ji man prisiskambino iš kito numerio, buvau priverstas susitikti su ja dėl skyrybų proceso. Ji man vėl ėmė skambinėti kas dieną, buvau priverstas užblokuoti ir jos naująjį numerį. Jos skambučiai – didelė nepagarba mano merginai.

- Atsidūręs greta Shaunos tapai įdomiu paparaciams. Prieš kiek laiko suvokei, ką reiškia gyventi, kai tave stebi iš šalies per objektyvą? Kokios buvo tavo pirmosios reakcijos, kai matydavai, jog paparaciai tyko už kampo? Iki šiol esi fotografuojamas, kad ir ką veiktum, ar kada norėjai nuo to pabėgti?

- Kai susipažinau su Shauna, pažinau ir paparacius. Nenustebau. Žinojau, kad Shauna – garsi. Aš tuo metu filmavausi prancūziškame TV šou. Išgyvenau dėl to, kad mano šeima apie mūsų santykius gali sužinoti iš spaudos. Šeima kurį laiką apie mudu nieko nežinojo. Praėjus šiek tiek laiko tiesiog nebekreipiau dėmesio, ką ir ką kalbės. Nebereikiau dėmesio ir į tai, kad ji už mane vyresnė 14 metų. Pastarąjį kartą, kai paparaciai matė mus kartu, buvau su savo mergina. Ji jaunesnė už mane penkeriais metais. Paparaciai turbūt pagalvojo, kad ji – Shaunos vyresnioji duktė.

- Tai vis dėlto turi merginą?

- Taip, draugaujame jau apie šešis mėnesius. Ji italė, o aš esu labai laimingas. Ji labai gera, išsilavinusi, kilusi iš geros šeimos, žino, ko nori iš gyvenimo. Majamyje tai pasitaiko retai.

- Ką galėtum papasakoti apie santykius su Shauna? Kodėl jūsų keliai išsiskyrė?

- Mano santuoka su Shauna – labai rimta gyvenimo pamoka. Bandau prisiminti, kas mūsų santykiuose buvo gero, tačiau negaliu pamiršti, kaip skaudžiai ji mane įžeidinėjo. Aš ją palikau, nes ji man buvo neištikima. To negalėjau jai atleisti. Kai Nerija atsirado mano gyvenime, ji man labai padėjo. Ji man – puiki draugė, daug padėjo sunkiausiais momentais. Kai tik ji atvyko į Majamį, parodžiau jai miestą, ji jautėsi labai laiminga. Parodžiau Nerijai gražiausias Majamio vietas, paplūdymius, restoranus ir klubus. Ji yra nuostabi moteris ir aš esu laimingas turėdamas tokią gerą draugę. Ji man labai dažnai paskambina, papasakoja, kad naujo vyksta jos gyvenime. Jaučiuosi laimingas, jei ji jaučiasi puikiai. Laimingas tas, kuris yra šalia jos. Nerija yra žmogus, besidžiaugiantis kiekviena savo gyvenimo minute. Ji niekada neliūdi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)