Kai 40-mečio Kembridžo hercogo komanda laimėjo polo turnyrą, žmona jį sveikindama pakštelėjo į skruostą. Šio turnyro metu suaukotas beveik 1 mln. eurų, kurie bus pervesti įvairioms karališkosios poros globojamoms labdaros organizacijoms.

Šį balandį 11-ąsias vestuvių metines minėję Williamas ir Kate eidami laikėsi už rankų, taip pat apsikabino vienas kitą per liemenį.

Karališkojo etiketo ekspertė Myka Meier, konsultacinės įmonės „Beaumont Etiquette“ įkūrėja ir vadovė, anksčiau žurnalui „People“ pasakojo, kad karališkosioms poroms netaikomos jokios oficialios taisyklės dėl jausmų demonstravimo viešumoje: jie tai gali daryti savo pačių nuožiūra.

„Aukštesnio rango karališkosios šeimos nariams greičiausiai nėra taisyklių, kaip jie gali bendrauti ir kada gali ar negali viešai rodyti savo jausmų. Jais pasitikima, kad jie patys nuspręs, vadovaudamiesi sveiku protu. Karališkieji asmenys dažnai savo elgesyje atspindi renginio, kuriame jie dalyvauja, oficialumą. Mažiau tikėtina, kad juos pamatysime demonstruojant savo jausmus liūdnesnio pobūdžio ar formalesniame renginyje“, – sako M. Meier.

Publiką Kembridžo hercogai taip pat nustebino į sporto renginį, vykusį netoli karalienės gyvenamos Vindzoro pilies, atsivedę savo šunytę Orlą.

Šiuo metu karališkoji pora planuoja persikraustymą į Berkšyrą netoli Vindzoro. Princas Williamas su žmona Kate ketina iš Londone esančių Kensingtono rūmų persikelti į už maždaug 48 km įsikūrusį Berkšyrą. Šioje grafystėje stūkso pagrindinė karalienės Elžbietos II rezidencija – Vindzoro pilis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)