Vyriausiasis karalienės Elžbietos II sūnus anūko krikštynoms pasipuošė pilkai mėlynu kostiumu, ryšėjo mėlyną kaklaraištį, o į švarko atlapą įsisegė rožinės spalvos plunksnuotojo gvazdiko žiedelį.

Oficiali princo Archie krikštynų nuotrauka

Kaip skelbia žurnalas „Hello!“, princas Charlesas – uolus sodininkas, savo namuose kruopščiai besirūpinantis didžiuliu spalvingu gėlynu.

Septyniasdešimtmetis Jungtinės Karalystės kronprincas žiedais iš savo gėlyno švarko atlapą puošė ir per princesės Charlotte krikštynas 2015 metų liepą, ir per princo Louiso 2018 metų liepą.

Princas Charlesas per princesės Charlotte krikštynas
Princas Charlesas ir Camilla per princo Louiso krikštynas

Tiesa, įdomu tai, jog šios tradicijos princas Charlesas nesilaikė per vyriausiojo anūko George‘o krikštynas. Svarbu prisiminti, kad princo Williamo pirmagimis buvo krikštijamas 2013 metų spalį, o tai reiškia, kad tuo metu kronprinco gėlynas nežydėjo.

Charlotte, Louisas ir Archie gimtadieniai arti vienas kito – Louisas gimė balandžio 23 dieną, Charlotte gegužės 2 dieną, o Archie gegužės 6 dieną, taigi visų jų krikštynos vyko vasarą.

Princas Charlesas, kuris visą gyvenimą atsidavusiai rūpinasi aplinkosauga, neseniai lankydamasis Ganoje dar prieš Archie gimimą dar kartą pabrėžė, kaip smarkiai dabartinė tarša pakeis naujos kartos gyvenimą.

„Neilgai trukus turėsiu dar vieną anūką. Greičiausiai dauguma jūsų jau turi anūkų arba greitai turės. Baisu pagalvoti, kokį užterštą, apgadintą ir sunaikintą pasaulį jiems paliksime. Mūsų anūkai nusipelno geresnės ateities“, – dar prieš Archie gimimą kalbėjo Jungtinės Karalystės princas Charlesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)