„Sky News“ skaitytojas iš lūpų dar prieš prasidedant ceremonijai atkreipė dėmesį į aktorių Tomą Parkerį Bowlesą, kuris šviesiaplaukei moteriai tarė: „Nesu pagiriotas šiandien, taigi tai tikrai labai gerai“.

Tikėtina, kad dainininkė Joss Stone šeštadienio rytą kėlėsi anksti ir svajojo apie poilsį: „Aš galėčiau miegoti pakeliui namo“, - savo kompanionei sakė atlikėja.

Kartu su broliu Williamu į bažnyčią pėsčiomis keliavęs jaunikis tarė: „Čia yra tiek, kiek mes galime daugiausiai nueiti“.

Kembridžo kunigaikštis Williamas, bendraudamas su jaunikiu, taip pat nestokojo geros nuotaikos ir leptelėjo: „Tavo kelnės per siauros“.

Netrukus jau šalia altoriaus stovintis ir nuotakos laukiantis Harry savo broliui sušnabždėjo: „Ar ji jau čia?“. Princas Williamas atsakė: „Ne, dar ne“.

Į Šv. Jurgio koplytėlę atvykusi M. Markle buvo palydėta Velso princo Charleso. Nuotaką savo sūnui perdavęs monarchas sulaukė Harry padėkos: „Ačiū, tėti“.

Prieš savo akis būsimą žmoną išvydęs princas nusišypsojo ir tyliai pasakė: „Atrodai tiesiog nuostabiai. Aš toks laimingas“.

Iškart po iškilmingos ceremonijos karališkoji pora patraukė į kelionę su atvira karieta. Į žirgais traukiamą transporto priemonę įlipusi Meghan neslėpė džiaugsmo: „Tai taip smagu“, - ranką prie krūtinės prisidėjusi tarė ji.

25 minučių kelionėje karieta atsipalaidavęs princas Harry pajuokavo apie būsimas linksmybes. „Dabar esu pasiruošęs kokteiliui“, - tarė jis.

Iškart po oficialios dalies jaunavedžiai išrūko į privatų vakarėlį. Šiai daliai pora pasirinko įvaizdį, kuris daugeliui priminė „Džeimso Bondo“ filmus.

Sasekso kunigaikštis su kunigaikštiene iš Vindzoro pilies išvyko elektra varomu Jaguar E-Type Concept Zero automobiliu. Šis automobilio modelis pradėtas gaminti 1968 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)