Į ligoninę atgabenta T. Speeling karščiavo, ją vargino stiprus kosulys ir apsunkintas kvėpavimas. Kaip rašo TMZ, aktorė paguldyta atskirai nuo kitų pacientų, o ją gydantis ligoninės personalas ėmėsi atsargumo priemonių.

Vis dėlto buvo nustatyta, kad T. Spelling užklupusi liga nėra Ebola. Aktorei diagnozuotas stiprus bronchitas ir sinusų infekcija. Šiuo metu aktorei atliekami kraujo tyrimai, bus ištirti jos plaučiai.

Pranešama, kad T. Spelling atšaukė suplanuotą žiniasklaidos turą, skirtą antrojo jos realybės šou sezono pristatymui.

Kaip rašo fishwrapper.com, aktorės draugai labai sunerimę dėl jos sveikatos ir tikisi, kad dažnai kviečiama skubi medicininė pagalba taps pavojaus ženklu, kurį aktorė išgirs anksčiau, nei bus jau per vėlu. Šaltiniai teigia, kad T. Spelling dažnai nemiega naktimis, nevalgo, kol suserga. Tada ji išvežama į ligoninę, o vėliau viskas kartojasi iš naujo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)