76-erių metų amžiaus Sylvesteris Stallone ir jo 54-erių metų amžiaus žmona, buvęs modelis Jennifer Flavin turi tris gražuoles dukras: 27-erių metų amžiaus Sophią, 25-erių metų amžiaus Sistinę ir 21-erių metų amžiaus Scarlet.

Šeimos gyvenimą galima stebėti „Paramount+“ transliuojamame realybės šou „The Family Stallone“. Gegužės mėnesį šis populiarus realybės šou buvo atnaujintas antram sezonui, nes prieš savaitę pagerino keletą platformos rekordų.

S. Stalone ir J. Flavin susipažino 1988-aisiais ir po devynerių metų susituokė. Aktoriaus žmona turi savo odos priežiūros gaminių įmonę. Jos verslo ypatumai plačiai nušviečiami minėtajame realybės šou.

Sophia kartu su savo jaunesne seserimi Sistine veda tinklalaidę. Sistine pradėjo modelio karjerą, tačiau planuoja sekti tėvo pėdomis.

Scarlet mokosi koledže ir filmuojasi seriale „Tulsa King“, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka jos tėtis. Taip pat šiame seriale epizodinius vaidmenis sukūrė ilgamečiai S. Stalone bičiuliai Alas Pacino ir Dolphas Lundgrenas.

Garsenybė neseniai davė interviu „Collider“ ir pareiškė, kad, kaip ir jo artimieji, nusprendė pasirūpinti, jog realybės šou „The Family Stallone“ būtų kokybiškas.

 Sylvesterio Stallone šeima

„Labai mėgstu montuoti ir redaguoti vaizdo medžiagą, į šį procesą įtraukiu ir likusius šeimos narius, kad visi prisidėtų prie realybės šou kūrimo“, – sakė jis.

Aktorius taip pat aptarė filmavimosi kine ir realybės šou skirtumus.

„Realybės šou atima daugiau jėgų nei filmas. Daugiausia todėl, kad nėra griežtos struktūros, scenarijaus. Tenka iš tikrųjų panaudoti visus savo įgūdžius“, – prisipažino aktorius.

S. Stalone papasakojo, kad iš pradžių nenorėjo filmuoti pavienių šeimos narių monologų ir pareikalavo, jog jo scenos būtų filmuojamos lauke.

„Deja, mano eksperimentas nepasiteisino. Tai išties nelengva. Individualūs monologai neretai būna tarsi klijai, neleidžiantys realybės šou subyrėti. Tai kaip filmo siužetas“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją