Šiuo metu Prancūzijoje atostogaujanti šeima puikiai sutaria, o garsus aktorius mielai laiką leidžia su savo vaikais. S. Stallone viso turi penkis vaikus. Aktorius ypač artimas su dukterimis Sophia, dvidešimtmete Sistine ir šešiolikos Scarlet.

Sophia gimė aktoriui susituokus su trečiąja savo žmona Jennifer Flavin. Jai gimus laimingi tėvai nusprendė, jog ir kiti vaikai gaus tėvo inicialus ir vardai turi prasidėti raide „S“ (S. Stallone taip pat turėjo sūnų Sage'ą, kuris mirė būdamas 36-erių).

one more🖤

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on Jul 6, 2018 at 5:41am PDT

Sophia pirmoji pradėjo dirbti modeliu. Puikią merginos išvaizdą modelių agentūros savininkai pastebėjo jai dar būnant paaugle. Šou pasaulio užkulisiuose augusi mergina renginiuose ir ant podiumo jaučiasi tarsi žuvis vandenyje.

ladies in red w babymae 🌹

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on May 7, 2018 at 2:19pm PDT

S. Stallone lanko universitetą Kalifornijoje, kur studijuoja komunikaciją ir filmų kūrimą. Ji taip pat pripažįsta, jog yra didelė teatro gerbėja.

finally made it to Philly to visit dad on the set of Creed 2 !

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on May 15, 2018 at 8:17am PDT

Mergina neslepia, kad svajoja apie aktorės karjerą ir norėtų pakartoti savo garsiojo tėčio sėkmę. Tačiau nepaisant to, kad ji augo tarp įžymybių, aktorius ir jo buvusi žmona stengėsi išlaikyti privatumą ir apie jo dukteris yra žinoma nedaug.

2 1

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on Sep 1, 2017 at 1:46pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)