Kembridžio kunigaikščių kalėdiniame atviruke pavaizduota visa penkių asmenų šeima kartu su aštuonių mėnesių Louisu, praneša sky.com.

Kate Middleton ir Williamo kalėdinis atvirukas

Velso princo ir Kornvalio kunigaikštienės kalėdiniame atviruke – jiedu sėdintys ant suoliuko Clarence House sode ir žiūrintys vienas į kitą.

Harry‘į ir Meghan fotografavo gegužės 19 d. fotografas Chrisas Allertonas, Williamas ir Kate pasirinko rudens akimirką, įamžintą Matto Porteous.

Sasekso kunigaikščiai nuotraukoje vienas kitą apsikabinę ir stebi fejerverkus savo sutuoktuvių puotoje, kuri vyko 17 a. Frogmore House rezidencijoje Vindzoro rūmuose, esančioje netoli Frogmore rūmų, kuriuose jie gyvens nuo ateinančių metų pradžios.

Meghan Markle ir Harry kalėdinis atvirukas

Kembridžo kunigaikščiai nusifotografavo miške prie savo namų Anmer Hall Norfolke. Kate laiko rankose Louisą, 3 m. Charlotte stovi ant medžio kamieno tarp tėvų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)