Miki su M. Jacksonu susipažino 1982 metais, o netrukus jai gimė kūdikis.

Teigiama, kad Brandono, kuris dabar pats yra dainininkas, pasivadinęs sceniniu B. Howardo vardu, DNR su popmuzikos karaliaus DNR „sutampa pačia didžiausia tikimybe, kokia tik įmanoma“.

Tačiau M. Jacksono palikimo advokatas Howardas Weitzmanas abejojo šiais rezultatais.

„Niekada nieko apie jį negirdėjome“, - sakė jis.

„Visi galutiniai terminai pretenduoti į Michaelo vaikus seniai baigėsi“, - pažymėjo jis.

Pats B. Howardas per vadybininką Scottą Broomfieldą išplatintame pranešime teigė: „Nepaisant pastarųjų įtarimų, savo gerbėjams, šeimos nariams ir draugams noriu pasakyti, kad nedaviau leidimo tirti mano DNR ir palyginti ją su velionio Michaelo Jacksono DNR“.

„Šį pavasarį sutikau nusifilmuoti viename FilmOn.tv dokumentiniame filme ir buvau paprašytas pateikti savo DNR mėginį. Nors sutikau tai padaryti, niekada nesitikėjau, kad tai bus panaudota tokiu būdu“.

„Iki šiol niekada neteigiau, kad esu M. Jacksono sūnus ir neturiu ketinimų pretenduoti į jo šeimos palikimą“, - sakė jis.

FilmOn.tv savininkas, „Coca-Cola“ paveldėtojas iš Graikijos Alkiviades Davidas pažymėjo, kad sugebėjo gauti M. Jakcsono DNR iš vieno Beverli Hilso gydytojo, kuris turėjo legendinio atlikėjo danties atspaudą.

Nors jis yra jau 30 metų senumo, A. Davidas tvirtino, kad ant jo tebebuvo išlikusi M. Jacksono DNR.

Įtarimus dėl tėvystės bando neigti amerikiečių atlikėjas Augie Johnsonas, pareiškęs, kad jis yra tikrasis Brandono Augie tėvas, tačiau DNR tyrimo rezultatai skiriasi nuo jo kalbų.

M. Jacksono sūnų galite pamatyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)