Nuo tada, kai prieš šešerius metus paaiškėjo, kad Ch. Martinas ir D. Johnson pradėjo susitikinėti, savo santykius jie stengiasi laikyti kuo toliau nuo visuomenės akių.

Šaltinis „The Mirror“ sakė: „Pora susižadėjo jau prieš kurį laiką, tačiau laikė šią džiugią naujieną paslaptyje. Dabar savo artimųjų rate apie tai jau drąsiai kalba. Nuo pat pirmos dienų jų santykiai tiesiog nuostabūs, tad šis žingsnis buvo paprasčiausiai neišvengiamas. Skubos planuoti vestuves nėra, tačiau labai džiaugiasi galėdami oficialiai įprasminti savo ryšį“.

Chrisas Martinas

Be to, praeitą spalį per savo 34-ąjį gimtadienį D. Johnson Los Andžele buvo pastebėta su įspūdingu smaragdo žiedu.

„MailOnline“ pabandė susisiekti su Ch. Martino ir D. Jonhson atstovais spaudai ir gauti komentarą, tačiau jo nesulaukė.

Ch. Martinas ir D. Johsnon susipažino per bendrus draugus, o ne kartu dirbdami, kaip kad teigta anksčiau. 2022 metų birželio „Vanity Fair“ numeriui aktorė sakė, kad nuo tada, kai susipažino, praktiškai „vienas kito nepaliko nė akimirkai“. Pirmą kartą kartu jie buvo pastebėti 2017 metais – praėjus metams nuo Ch. Martino skyrybų su G. Paltrow. Iš pradžių buvo neaišku, ar garsūs žmonės susitikinėja, ar tiesiog artimi bičiuliai.

2019 metų birželį pranešta apie poros nesutarimus – sklido gandai, kad „Coldplay“ lyderis ėmė spausti aktorę susilaukti vaikų. Tuo metu D. Johnson labai sėkmingai darė karjerą, todėl ryžtis atžaloms nenorėjo. Laimei, pavyko rasti kompromisą, ir santykiai nenutrūko. Be to, panašu, kad 2018 metais abu pasidarė identiškas begalybę simbolizuojančias tatuiruotes.

Dakota Johnson

D. Johnson neseniai pareiškė, jog savo mylimojo vaikus myli taip smarkiai, „tarsi nuo to priklausytų visas jos gyvenimas“. Apple šiuo metu devyniolika, o Mosesui – septyniolika.

Aktorė taip pat tikina, kad norėtų turėti ir savo vaikų – kai tik tam ateis tinkamas laikas: „Aš tuos paauglius myliu taip, tarsi nuo to priklausytų mano gyvenimas. Iš visos širdies“, – apie Apple ir Moses yra sakiusi D. Johnson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją