Savaitgalį šios žvaigždės buvo nufotografuotos išeinančios iš Helovyno vakarėlio. Z. Kravitz buvo apsirengusi kaip Rosemary Woodhouse – 1968 metais pasirodžiusio filmo „Rozmari kūdikis“ („Rosemary‘s Baby“) pagrindinė veikėja. Atrodo, kad supratusi, jog yra fotografuojama, ji tyčia kilstelėjo ranką, ant kurios piršto žibėjo naujas ir reikšmingas papuošalas – sužadėtuvių žiedas.

Filme „Betmenas“ („The Batman“) nusifilmavusi 34-erių metų aktorė apie besirutuliojančius santykius su Ch. Tatumu (jam – 43-eji) kiek atviriau prakalbo per 2022 metais įvykusį pokalbį su leidiniui GQ. Tąsyk susižavėjimą širdies draugu jinai išreiškė konstatuodama, kad Ch. Tatumas yra tiesiog nuostabus žmogus.

„Jis sugeba priversti mane juoktis. Abudu mėgstame meną, mėgstame kalbėtis apie meną, taip pat samprotauti apie tai, kodėl užsiimame tuo, kuo užsiimame, – kalbėjo tada Z. Kravitz. – Mėgstame žiūrėti filmus, tada juos analizuoti, aptarinėti; mudviem patinka iššūkiai.“

Šios įžymybės susipažino per būsimo Z. Kravitz režisūrinio debiuto „Pussy Island“ aktorių atranką. Ch. Tatumas, kaip sakė Z. Kravitz, tuojau pasišovė ją globoti filmavimo aikštelėje.

„Jis tai paruošdavo man arbatos, tai įpildavo gėrimo, tai nueidavo ko nors sudrausminti. Žodžiu, buvo tikras mano globėjas ir aš jaučiausi ypač pamaloninta“, – prisipažino ji.

„Jeigu drauge pavyksta kažką nuveikti, tai yra geras testas. Jis mudu tik sustiprino“, – pridūrė Z. Kravitz.

Remiantis pernai portalo „People“ gauta informacija, 2021 metų vasarą rimtus santykius užmezgę Z. Kravitz ir Ch. Tatumas yra labai laimingi.

„Jie ypač daug dėmesio skiria savoms karjeroms. Abudu turi tokį interesą, – sakė šaltinis. – Viešumoje jie elgiasi labai santūriai. Jie mėgsta ramius susitikimus su draugais, tačiau dažniausiai laiką leidžia namuose.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją