Tiesa, Kalfirnijoje gimusi Erika iš pradžių vadinosi Williamu. Lyties keitimo operacija jis atliko 2004 metais - būdamas 24-erių.

Erika studijavo teatrą ir verslo administravimą, vėliau panoro išbandyti save aktorystėje. Ją liūdino tai, kad visi siūlomi vaidmenys būdavo arba monstrų, arba ateivių. Vėliau ji pabandė studijuoti teisę ir psichologiją, bet darbas ofise ir nuolatinis jausmas, kad esi kitoks nei aplinkiniai, ją ėmė varginti.

Tada ji atsigręžė į sportą, kuriam atidavė beveik visas jėgas. Erika treniruodavosi negailėdama savęs, kol vieną dieną jai teko rinktis – arba baigti savo gyvenimą nuo išsekimo arba daryti tai saikingiau. Šiuo metu ji yra asmeninė trenerė, taip pat keliauja po pasaulį dalyvaudama įvairiose ūgio matavimo bei įpratsinėse fotosesijose.

Modelis neslepia, kad vaikystėje teko patirti labai daug patyčių dėl savo ūgio.Daugiau naujienų – „Facebooke“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)