„The Skims“ įkūrėja, kuri atrodė taip, tarsi būtų atėjusi tiesiai iš savo sūnėno Masono Disicko baro „Mitzvah“, savo stiliumi itin rėžė akį šalia „Simple Life“ žvaigždės, kuri vilkėjo raudoną nėriniuotą „Self-Portrait“ suknelę ir avėjo sidabriniais kristalais inkrustuotus „Miu Miu“ aukštakulnius.

Paris sesuo Nicky Hilton vilkėjo trumpą, gėlėtą šventinių atspalvių „Oscar de la Renta“ suknelę, o mama Kathy Hilton buvo pasirinkusi ilgą, raudonai žalią languotą suknią su šventiniu raudonu kaspinu.

Paris Hilton kalėdinis vakarėlis

„Mano mama visada rengia pačius nuostabiausius vakarėlius, – sekmadienį socialiniame tinkle „Instagram“ šio vakarėlio nuotraukas pakomentavo P. Hilton. – Šį savaitgalį puikiai atšventėme šventes su šeima ir draugais“.

Tačiau K. Kardashian dėl netinkamos aprangos komentarų skiltyje susilaukė negailestingos kritikos.

Paris Hilton kalėdinis vakarėlis

„Kim apranga skirta roko koncertui, o ne Kalėdų vakarėliui“, – rašė vienas.

Kitas pridūrė: „Ar Kim nesuprato šventinio vakarėlio aprangos kodo?“

„Visi gražiai apsirengę, o Kim atrodo kaip 15-metė paauglė, kuri buvo priversta ateiti į tėvų vakarėlį“, – pastebėjo trečias.

Ketvirtas tiesiog nusistebėjo: „Po velnių, kuo Kim apsirengusi?!“

Paris Hilton kalėdinis vakarėlis

Kiti komentatoriai K. Kardashian įvaizdį vadino „absurdišku“, „siaubingu“ ir „nepagarbiu“.

Tačiau pati vakaro šeimininkė, panašu, tokiai savo bičiulės aprangai neprieštaravo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją