Sekmadienį krepšininkui būtų sukakę 42 metai. Tądien Sh. Washington pasidalijo jaudinančiais žodžiais, skirtais NBA įžymybei.

„Daugybę kartų rašiau ir ištrindavau tai, ką buvau parašiusi. Tiesiog nėra žodžių, kuriais galėčiau apibūdinti, kaip šiandien jaučiuosi“, – rašė krepšininko sesuo.

„Daugybė žmonių visame pasaulyje ilgisi „Juodosios Mambos“, o aš ilgiuosi savo mažojo broliuko. To, kuris išklausydavo neteisdamas ir mane besąlygiškai mylėjo. Nėra žodžių, kuriais galėčiau išreikšti, kaip tavęs pasiilgau. Su gimtadieniu, Beanai. Myliu tave!“, – pridūrė Sh. Washington.

Drauge su šia žinute Sh. Washington pasidalijo trimis nuotraukomis, įskaitant nespalvotą fotografiją, kurioje pavaizduotas jos brolis vaikystėje. Ji taip pat pasidalijo jaudinančia citata apie tai, kad „kai kurie žmonės pasaulį nušviečia tokia galinga šviesa, kad netgi jiems išėjus ta šviesa išlieka“.

Kaip rašo people.com, prieš K. Bryanto gimtadienį jo žmona Vanessa Bryant taip pat pasidalijo savo ilgesiu ir mintimis apie mirusį vyrą.

Atkreipdama dėmesį į su rūpesčiu parinktas dovanas, kurias gavo iš draugų, keturių vaikų motina paskelbė nuotraukas, kuruose įamžintas iš gėlių suformuotas Peliukas Mikis ir raudonos spalvos saldumynai „Sour Patch Kids“. Šių dovanų V. Bryant sulaukė iš buvusio K. Bryanto komandos draugo Los Andželo „Lakers“ komandoje Pau Gasolio ir jo besilaukiančios žmonos Catherine McDonnell.

„Kobe visad bus mano Mikis“, – ant nuotraukos su peliuku Mikiu užrašė W. Bryant. Ant kitos nuotraukos su saldumynais ji pasidalijo romantiška istorija apie savo vyrą. „Kai žiūrėdavome filmus, mano brangusis VISADA atiduodavo man pirmąjį RAUDONĄ „Sour Patch Kids“ saldainiuką. Visuomet svarbiausios būna tokios mažos smulkmenos. Aš taip pasiilgau savo brangiausiojo“, – rašė Vanessa.

Likus dienai iki K. Bryanto gimtadienio, organizacija „Mamba & Mambacita Sports Foundation“, tęsianti K. Bryanto ir jo dukters Giannos Bryant veiklą ir vykdanti jų valią – remianti jaunimo sportą ir vykdanti labdaringas akcijas – pasidalijo pirmuoju vaizdo įrašo, skirto K. Bryanto gyvenimo ir jo palikimui pagerbti, anonsu.

„Man nesvarbu, kas jūs esate, iš kur jūs, man tai nerūpi. Kiekvieną dieną jūs nubundate tam, kad taptumėte geresni nei buvote vakar. Štai kas yra pats svarbiausias dalykas“, – anonse nuskambėjo viena žymiausių K. Bryanto pasakytų minčių.

Šių metų sausio 26 d. Kobe, Gianna ir dar septyni žmonės žuvo sraigtasparnio katastrofoje Kalifornijoje, netoli Kalabaso. Katastrofa taip pat nusinešė 13-metės Payton Chester, 46-erių Sarah Chester, 14-metės Alyssos Altobelli, 46-erių Keri Altobelli, 56-erių Johno Altobelli, 38-erių Christinos Mauser ir 50-mečio sraigtasparnio piloto Ara Zobayano gyvybes.

Siekdama pagerbti K. Bryanto gyvenimą ir karjerą, kompanija „Nike“ sekmadienį pradėjo „Mamba Week“ („Mambos savaitę“), o pirmadienį, rugpjūčio 24 d., vyko renginys, susijęs su ypatingą reikšmę turinčiais numeriais, kuriais buvo pažymėti K. Bryanto sportiniai marškinėliai, kuriuos jis vilkėjo per savo 20 metų trukusią karjerą „Lakers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)