Londono muziejuje dabartinės popkaralienės skulptūra aprengta Giorgio Armani kurtu apdaru, o ant rokoko stiliaus jos šukuosenos užmaukšlinta Philipo Treacy kurta telefono formos skrybėlė.

Muziejų tinklas šiam projektui skyrė apie 2,4 mln. dolerių. Viliamasi pasipelnyti iš dainininkės gerbėjų, kurie po atidarymo rikiuojasi ilgose eilėse, kad galėtų apžiūrėti savo dievaitės kopiją.

„Visos skulptūros aprengtos skirtingai ir visi apdarai yra siurprizas, – Londone pasakė „Madame Tussauds“ skulptorius Stephenas Mansfieldas. - Labai linksma ir smagu, ir tai sukelia dar didesnį šurmulį aplink Lady Gagos figūrą.“

Viena Lady Gagos gerbėja Londone, Yvonne Fam pasakė, kad dainininkė ją įkvepia. „Ji nekreipia dėmesio į aplinkinių nuomonę. Visuomet išlieka savimi ir tai labai įkvepia“, – pasakė ji.

Po vieną skulptūrą turi muziejai Niujorke, Las Vegase, Holivude, Amsterdame, Berlyne, Šanchajuje ir Honkonge.

24 m. Lady Gaga, kurios tikras vardas yra Stefani Germanotta, pastaruosius dvejus metus dominuoja pramogų pasaulyje. Daugybė jos dainų tapo hitais – pavyzdžiui, „Bad Romance“, „Telephone“. Bendravimo svetainėje „Facebook“ ji turi 20 mln. pasekėjų.

Jos 2008 m. albumas „The Fame“ 100 savaičių išsilaikė JAV žurnalo „Bilboard“ topuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją