Vietos gyventojų padarytose nuotraukose ir vaizdo įraše 47-erių metų amžiaus F. Fawazas atrodo panašus į savo paties šešėlį, skelbia thesun.co.uk. Kadaise puikia kūno forma garsėjęs plaukų stilistas priaugo daug svorio. Jis vilkėjo purvinus treningus, avėjo šlepetes ir buvo surakintas antrankiais.

Vėliau policijos pareigūnai sakė, kad F. Fawazas buvo suimtas kaip įtariamasis automobilių apgadinimo byloje, taip pat jis turėjo peilį ir A klasės narkotikų.

Penktadienį vakare Rytų Londono rajone Bethnal Green plaktuku buvo apgadinti „Mercedes“, BMW ir „Toyota“ automobiliai.

Prieš ketverius metus G. Michaelą negyvą lovoje radęs F. Fawazas anksčiau buvo pastebėtas vaikštinėjantis šiame rajone ir ieškantis būsto. Prieš metus plaukų stilistas buvo išmestas iš G. Michaelo buto, o garsusis dainininkas savo testamentu jam nieko nepaliko, todėl dabar F. Fawazas glaudžiasi pigiuose viešbučiuose ir tiesiog gatvėje.

Vietos gyventojai pasakojo išskubėję į lauką, kai išgirdo kelis garsius trinktelėjimus.

43-ejų metų amžiaus juvelyras Kamalas Hussainas, kurio žmonos automobilis „Toyota Auris“ buvo apgadintas, sakė: „Jis atrodė labai suvargęs. Sunku patikėti, kad šis žmogus yra buvęs George’o Michaelo meilužis. Girdėjau visą sambrūzdį, paskui, atvykus policijos pareigūnams, pamačiau ir jį.“

„Fawazą atpažinau iš nuotraukų su George’u, – pridūrė trijų vaikų tėvas. – Jam akivaizdžiai reikalinga pagalba. George’o šeima neturėjo jo palikti bėdoje.“

Gyventojų nuotraukose matyti didelis įlenkimas „Mercedes“ šone, taip pat apgadinti BMW ir „Toyota“ automobiliai.

Australijoje gimęs, bet Libane užaugęs F. Fawazas kažką arabiškai sakė praeiviui. Vaizdo įraše jis, regis, bando sustabdyti taksi, bet netrukus policininkai jam uždeda antrankius ir nuveda prie savo automobilio.

Dainininkas G. Michaelas mirė būdamas 53-ejų metų amžiaus. Jo kūną 2016 m. Kalėdų dieną rado F. Fawazas atlikėjui priklausiusiame name Goringe, Berkšyro grafystėje.

Buvęs atlikėjo meilužis kaltina jo advokatus, jog neva apgaule privertė išsikelti iš G. Michaelo buto Regent’s Park rajone. F. Fawazas užsitraukė G. Michaelo šeimos narių nemalonę atskleidęs, kad padarė jo lavono nuotraukų.

Policija patvirtino, jog pareigūnai sureagavo į „pranešimus apie plaktuku automobilius gadinantį vyrą“. Policininkai nurodė, kad į penktąją dešimtį įžengęs vyras „buvo suimtas, tačiau vėliau paleistas, atliekamas tyrimas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)