Muilo operų žvaigždė M. Cimarro įteikė sužadėtuvių žiedą gerokai jaunesnei savo partnerei – slovakų kilmės modeliui. Aktorius daug metų vaidino populiariuose melodraminiuose serialuose ispanų kalba – „Laukinukė“, „Meilės jūra“ ir kt. Tiesa, pastaruosius penkerius metus moterų numylėtinis muilo operose nevaidino, informuoja peopleenespanol.com.

Prieš kelis mėnesius 48 m. M. Cimarro grįžo į televiziją – jis yra šokių laidos „Šok su Paragvajumi“ komisijos narys.

Būtent šioje laidoje M. Cimarro visus nustebino – prieš kelias savaites oficialiai pristatė savo merginą, su kuria ketina kurti tolimesnį gyvenimą.


Broni – slovakų kilmės tituluota gražuolė, 2015-ųjų Mis Slovakija, kelerius metus dirbanti modeliu, o šiuo metu kartu su mylimuoju gyvenanti Paragvajuje, kol vyks laidos filmavimai.

„Pristatau jums savo gyvenimo moterį“, – prieš kelias savaites laidoje paskelbė aktorius ir pristatė savo draugę.

Mario Cimarro ir Bronislava Gregušova

Bronislava, 27 m., instagrame turinti apie 40 tūkst. sekėjų, ispanų kalbos nemoka, tad pora bendrauja anglų kalba.

Kaip matyti iš įrašų instagrame, kubietis aktorius ilgai nelaukė ir jau pasipiršo mylimajai.

DELFI primena, kad prieš kelerius metus Mario buvo poruojamas su žinoma lietuve. D. Andriuškaitė žiniasklaidoje išpopuliarėjo po to, kai spauda suuodė jos ir garsiojo Meksikos aktoriaus, serialo „Laukinukė“ žvaigždės draugystę. Vyras ne kartą lankėsi ir Lietuvoje. Tačiau po kelerius metus trukusios draugystės Deimantė viešai prisipažino apie nutrauktas sužadėtuves, ir naują meilę.

Mario ir Bronislavos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)