Deja, tolesnė S. Seagalo karjera nenusisekė, skelbia looper.com. Rimtai nukentėjo ir jo reputacija, kai aktorius ne kartą buvo apkaltintas sudėtingu elgesiu filmavimo aikštelėje, įskaitant filmavimo darbų vilkinimą, kivirčus su kitais aktoriais ir filmavimo komandos nariais. Buvo netgi kaltinimų seksualiniu priekabiavimu ir užpuolimu. Nusileidus S. Seagalo žvaigždei, nemažai buvusių kolegų ir filmavimo komandų narių papasakojo apie jo šiurkštų elgesį ir patirtas patyčias. Panašu, kad realiame gyvenime S. Seagalas toli gražu nėra didvyris...

Nuo kaltinimų užpuolimu iki problemų su režisieriais ir netgi garsaus aktoriaus sužalojimo – sunku ir suskaičiuoti, kiek kartų S. Seagalas filmavimo aikštelėje elgėsi nederamai. Tačiau kolegų paviešintos istorijos kalba pačios už save!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)