Bindi Irwin sakė, kad jai buvo suteiktas „antras gyvenimo šansas“, kai endometriozės operacija nutraukė 10 metų trukusius „nepakeliamus skausmus“, rašo ok.co.uk.

Šiemet 25 metų televizijos žvaigždei ir zoologijos sodo prižiūrėtojai, žuvusio laukinės gamtos žinovo Steve`o Irwino dukrai, Jungtinėse Valstijose buvo atlikta operacija, ir ji atvirame „Instagram“ įraše papasakojo apie savo kovą su šia liga. Endometriozė yra liga, kai audiniai, panašūs į gimdos gleivinę, pradeda augti kitose vietose, pavyzdžiui, kiaušidėse ir kiaušintakiuose, rašoma Didžiosios Britanijos Nacionalinės sveikatos tarnybos (NHS) svetainėje.

Bindi teigė, kad dėl šios ligos ją dešimt metų kankino „neįveikiamas nuovargis, skausmas ir pykinimas“. Tačiau dabar ji džiaugiasi, kad po operacijos, kurios metu buvo rasti 37 dariniai ir viena cista, jos gyvenimas atrodo „visiškai kitaip“.

„Fox News Digital“ ji pasakojo: „Per 10 metų, kol kentėjau nuo endometriozės, net to nežinodama, mano būklė kas savaitę ėjo vis blogyn ir, galiausiai, visai prieš pat operaciją vos galėjau atsikelti iš lovos“.

Bindi, kuri su vyru Chandleriu Powellu augina dukrą, toliau sakė, kad dabar po operacijos ji gali kasdien su šeima vaikščioti po zoologijos sodą, dalyvauti vadovybės susirinkimuose, apžiūrėti savo gyvūnus, filmuoti savo mėgstamą vaizdo medžiagą ir žaisti su savo mažąja mergaite.

„Tai tiesiog nuostabu. Jaučiuosi taip, tarsi į pasaulį žvelgčiau naujomis akimis. Vėl galiu viską daryti. Tai iš tiesų panašu į antrą gyvenimo šansą“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją