Remiantis šeimos bičiulių žodžiais, prieš kurį laiką gydytojai leido A. Zavorotniuk plaukioti, rašoma portale gazeta.ru.

„Viskas atrodė gerai. Baseinas iš tiesų tam tikru etapu pasitarnavo kaip tinkama fizioterapija. Svoris nesumažėjo, bet ji ėmėm jaustis kiek geriau. Visgi vėliau baseine Nastia sunegalavo. Ją ištyrus, paaiškėjo, kad galva ėmė svaigti dėl vėžio atsinaujinimo. Dabar gydytojai daro viską, kas įmanoma, kad sugrąžintų ligą į remisijos stadiją“, – cituoja „Komsomolskaja pravda“ šaltinio perduotą informaciją.

Kaip tvirtina su situacija susipažinęs asmuo, gydyti A. Zavorotniuk užsienyje neketinama. Dabar, jo teigimu, aktorė beveik neišeina iš namų.

„Vyras ja taip rūpinasi ir taip ją myli, kaip ne kiekvienam sveikam žmogui lemta patirti, ką jau kalbėti apie ligonį. Gyvena jie labai uždarai. Nastia visą laiką leidžia savo name užmiestyje. A. Zavorotniuk palaikymo puslapį platformoje „Instagram“ kuruoja aktorės duktė Ania. Tik savo asmeninį puslapį Nastia veda pati“, – nurodė žvaigždės bičiulė.

Priminsime, kad pirmieji pranešimai apie A. Zavorotniuk įtariamą smegenų auglį (glioblastomą) spaudoje pasirodė 2019-ųjų vasarą. Oficialiai šios informacijos nepatvirtino nei aktorė, nei jos artimieji.

Kad tai tiesa, tapo aišku tik po 2020-aisiais įvykusio pokalbio tarp medikų ir Rusijos prezidento Vladimiro Putino, kai teko aptarinėti įvairius genetinių tyrimų technologijų klausimus.

Balandžio 3 d. A. Zavorotniuk sukako 50 metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)