45-erių E. Bunton pasidalijo šventinės akimirkos nuotrauka: joje matyti, kad nuotaka vilki trumpą baltą suknelę ir yra pasipuošusi gėlių vainiku, o 42-ejų J. Jonesas šiai progai pasirinko „Gucci“ švarką, tamsiai mėlynus marškinėlius ir rudą skrybėlę. E. Bunton pridėjo paprastą prierašą: „Ponia ir ponas Jonesai!“

J. Jonesas taip pat pasidalijo šventės nuotrauka. Joje jaunieji užfiksuoti žvelgiantys vienas kitam į akis prie gėlėmis išpuoštos arkos. „Spice Girls“ narė savo apdarą papildė ilgu pusiau permatomu nuometu.

Savo „Instagram Stories“ E. Bunton pasidalijo nespalvota savo kojų nuotrauka – joje matyti keliaraištis, rašo people.com.

Pora sulaukė gausybės sveikinimo žinučių iš gerbėjų ir kitų įžymybių, įskaitant daugumą nuotakos kolegių iš grupės „Spice Girls“.

„Sveikinimai! Labai jus abu myliu!!“, – rašė kolegė iš „Spice Girls“ Victoria Beckham.

„Valio! Sveikinimai. Taip jus myliu“, – pakomentavo Mel C.

„Valiooooo“, – parašė Mel B.

„Mano gražuoliai! Štai ir ponia Jones... Myliu jus abu“, – rašė Holly Willoughby.

Pora drauge yra jau 21-erius metus, o 2011-aisiais susižadėjo. Tais pačiais metais jiedu susilaukė antrojo sūnaus Tate‘o. Susitikinėti J. Jonesas ir E. Bunton pradėjo 1999-aisiais.

2008-aisiais E. Bunton interviu britų žurnalui „Closer“ išsklaidė gandus apie vedybas.

„Gal 20 kartų buvo paskelbtas gandas apie mūsų sužadėtuves, tačiau mums nereikia vestuvių, kad įtvirtintume savo santykius. Bet jeigu mudu kada nors susituoksime, tikrai negalėčiau padaryti to kažkur pabėgus ir slapta – mano artimuosius tai labai nuliūdintų“, – tada aiškino E. Bunton.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)