Pirmiausia Lil Xan prabilo apie santykius su Annie Smith. Nuo tada, kai pora praeitais metais pradėjo susitikinėti, jų santykiai išgyveno ne vieną pakilimą ir duobę. Paviešinta žinia apie nėštumą pakurstė kalbas ir apie vestuves. Deja, džiugesį netrukus aptemdė kaltinimai paviešinus netikras ultragarso tyrimo nuotraukas. Tuo metu Anne žurnalistams sakė, kad kažkas suklastojo tyrimo nuotrauką ir paskelbė internete.

Na, o balandį paskelbta liūdna žinia, jog Annie Smith patyrė persileidimą.

„Labiausiai už viską pasaulyje būčiau norėjusi su tavim susipažinti, priglausti ir tiesiog mylėti“, – apie skaudžią patirtį socialiniuose tinkluose parašė mergina.


Nors ir užsiminė apie netektį savo paskyroje „Instagram“, Lil Xan niekada viešai neaptarinėjo gandų ir persileidimo – prabilti nusprendė tik dabar. Dalis jo gerbėjų įsitikę, kad reperis žinojo apie netikrą nėštumą, o dabar jis pats prisipažįsta turėjęs įtarimų dėl savo merginos elgesio. Pirmiausia jam kilo įtarimų dėl persileidimo faktą įrodančių dokumentų, kuriuos mergina vengė parodyti.

„Sakiau jai nueiti į ligoninę ir paimti reikiamus dokumentus, nes ligoninė toje pačioje gatvėje, kur ji gyvena. Ji pradėjo išsisukinėti, vardinti priežastis, kodėl negali to padaryti. Tada į galvą pradėti lįsti visokių minčių. Noriu, kad žinotų, jog manęs apkvailinti nepavyks“, – per interviu sakė reperis.

Lil Xan sako, kad ši situacija jį kaip reikiant „užknisa“, nes nei jis pats, nei jo gerbėjai nežino tiesos.

Nors reperio galvoje ir sukasi daugybė įvairių minčių, jis tvirtina vis dar mylintis Annie, tačiau pripažįsta, kad viskas labai sudėtinga – „mes kažkokioje aklavietėje“.

Kol Lil Xan bando kaip nors taisyti savo santykius su Annie, reperis stengiasi susilaikyti nuo nuotykių su kitomis moterimis, o tai prieštarauja jo įprastiniam elgesiui. Jaunasis atlikėjas prisipažįsta, jog reguliariai miega su kitomis moterimis, tačiau savo merginos neištikimybės netoleruotų. „Suprantu, kad tai dvigubi standartai, bet taip yra“, – pripažįsta reperis.

Tai viena iš priežasčių, kodėl Lil Xan taip norėjo tapti tėčiu. Kaip sako pats 22 metų muzikantas, jis manė: „Tai mane nuramins, baigsis linksmybės ir visa ta beprotybė“. Jaunas vyras tikina nesąs „blogas žmogus“, nes Annie visada žinojo tiesą ir galėjo jį bet kada palikti, tačiau to nepadarė.

Trečiadienį, balandžio 24 dieną, Annie paviešino pareiškimą apie jos santykių su Lil Xan statusą. Štai ištrauka iš jo: „Galiu pasakyti vieną dalyką – meilė yra beprotiškai sunkus dalykas. Tikra, aistringa, besąlygiška, amžina meilė niekada nebus lengvas ir paprastas dalykas. Niekada. Meilė užknisa, bet tai pats gražiausias ir magiškiausias jausmas visame pasaulyje. Internete vertinti žmones pagal tai, ką jie įsimyli ir kokius sprendimus priima santykiuose, tiesiog apgailėtina, nes kitos poros santykių suprasti paprasčiausiai neįmanoma“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)