Panašu, kad Ch. Khan tuoj pelnys nekokią etiketę, rašo užsienio naujienų portalas Uniland.co.uk. Buvęs vaikinas ir jos vaiko tėvas Ianas Houghas, kartu su ja praleidęs šešerius metu, žurnalui „The Sun“ kalbėjo, kad gyvenimas, kurį ji demonstruoja socialiniuose tinkluose tėra didžiulis muilo burbulas.

Negana to, kad jis tikina, kad visos nuotraukos tėra surežisuoti vaizdeliai, Ianas pasakoja, kad ji net niekada nepersikraustė gyventi į Jungtines Amerikos Valstijas. Esą iki šiol gyvena paprastame nuomojamame name Didžiojoje Britanijoje.

Khloe buvo visam pasauliui pranešusi ir apie milžinišką vilą, kurioje apsigyveno su vaikinu, bei milijonus nešantį verslą, kurį padėjo vystyti kitos seksualios merginos. Ianas tikina, kad minčių turėti tokį verslą buvo ir jis ne buvo pradėtas, tačiau pelno iš to nepavyko gauti, tad ir turtų Chloe nesusikrovė.

Šiam interviu pasirodžius žurnale „The Sun“, Ch. Khan savo socialiniame tinkle ėmė gintis ir sakyti, kad visas šis Iano pokalbis tėra pavydo kupinas šmeižtas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)