Besilaukianti 23-ejų Georgina „Instagram“ tinkle pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame įamžinta šokių pamoka.

Po vaizdo įrašu pradėjo lietis komplimentai. Tiesa, vienas komentaras buvo kur kas svarbesnis už kitus.

„Instagram“ tinkle Georgina rašė: „Šokis džiugina širdį. Ačiū mano mokytojams Basi ir Deisy už pirmąją salsos pamoką. Esu laiminga“. O padėkos pradžiuginti jos mokytojai netyčia visam pasauliui atskleidė būsimo Georginos vaikelio lytį: „Malonu tave mokyti salsos. Džiaugiamės, kad tau viskas lengvai sekėsi pirmos pamokos metu. Maža mergytė, kurią nešioji savyje, bus puiki šokėja. Basi ir Deisy“.

Tiesa, mokytojai netruko suprasti, kad pasakė kur kas daugiau nei derėtų ir suskubo ištrinti komentarą, tačiau užsienio žiniasklaida buvo greitesnė.

DELFI primena, jog C. Ronaldo prieš kelis mėnesius tapo daugiavaikiu tėvu. Surogatinė motina jam pagimdė dvynius. Pats sportininkas šią naujieną patvirtino socialiniame tinkle paviešindamas nuotrauką su dvyniais paskutinėmis birželio dienomis.

Mažylius Cristiano pavadino Mateo ir Eva. Dar C. Ronaldo augina 7 metų sūnų Cristiano Jr.

So happy to be able to hold the two new loves of my life 🙏❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 29, 2017 at 10:09am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)