Kol vyko tyrimas, buvo garsiai kalbama, esą George'o šeima ignoruoja jo mylimąjį Fadį Fawazą, tačiau paparacams pavyko užfiksuoti, jog jis taip pat dalyvavo slaptoje laidotuvių ceremonijoje Šiaurės Londone įkurtose kapinėse.

G. Michaelo šeima patvirtino, kad laidotuvės tikrai įvyko: „Atsisveikinome su mylimu sūnumi, broliu ir draugu“.

Laidotuvių ceremonija buvo išskirtinai uždara: tarp dalyvių – tik įžymybės šeima ir artimiausi draugai.

Šeimos nariai galutinai patvirtino, kad per ką tik surengtas „nedideles“ laidotuves atsisveikino su „mylimu sūnumi, broliu ir draugu“, informuoja „The Mirror“.

Kuklioje privačioje ceremonijoje dalyvavę šeimos nariai ir artimi draugai atsisveikino su mylimu sūnumi, broliu ir draugu. G. Michaelo šeima nori padėkoti gerbėjams iš viso pasaulio už daugybę meilės ir palaikymo žodžių kupinų žinučių: „Prašome gerbti šeimos norą išlaikyti privatumą: šeimos nariai pageidauja ir toliau gyventi kaip privatūs asmenys ir nesulaukti jokio žiniasklaidos dėmesio“.

Tarp gedinčiųjų įžymybės laidotuvėse buvo Andrew Ridgeley, Pepsi DeMacque ir Martinas Kempas. Priminsime, kad laidotuvės įvyko praėjus trims mėnesiams po dainininko mirties.

Vėliau prie gedinčiųjų D. Michaelui priklausiusiame 10 mln. svarų sterlingų (maždaug 11,5 mln. eurų) vertės name prisijungė ir buvęs dainininko partneris Kenny Gossas bei Kempų šeima.

Popmuzikos žvaigždės namas buvo aptvertas, o prie durų stovėjo durininkas. Lauke prisiminti žymiojo atlikėjo buvo susirinkę maždaug 20 žmonių.

Kiek anksčiau buvo pasklidę kalbos ir apie supermodelio Kate Moss ketinimą atvykti į laidotuves, nes ji buvo pastebėta vilkinti juodais drabužiais visiškai netoli laidotuvių ceremonijos vietos. Tačiau spėlionės nepasitvirtino: supermodelis vyko į restoraną.

Apie 53 metų atlikėjo mirtį pranešė jo atstovas spaudai: „Su didžiuliu liūdesiu pranešame, kad mūsų mylimas sūnus, brolis ir draugas George'as užgeso ramiai savo namuose Kalėdų laikotarpiu. G. Michaelo šeima prašo privatumo šiuo emociškai sunkiu laikotarpiu. Tolimesnių komentarų šia tema nebus“. Užsienio žiniasklaidoje rašoma, kad G. Michaelo gyvybė užgeso Kalėdų popietę, 13 val. 42 min. Pareigūnai į atlikėjo namus buvo iškviesti prieš 14 val.

Savo liūdesį dėl bičiulio mirties jau išreiškė neseniai Lietuvoje viešėjęs seras Eltonas Johnas. „Praradau mylimą draugą – geriausią, dosniausią sielą ir nuostabų atlikėją. Visa širdimi esu kartu su jo šeima ir gerbėjais“, – „Instagram“ tinkle rašė E. Johnas.

2011 m. G. Michaelas kone per plauką išvengė mirties nuo plaučių uždegimo. Prieš pat koncertinį turą pašlijus sveikatai, atlikėjo gyvybė buvo išgelbėta Vienos ligoninėje, atlikus trachetomiją. Atsigavęs G. Michaelas graudinosi kalbėdamas apie tai, kad balansavo tarp gyvybės ir mirties ir džiaugėsi, kad lemtingą akimirką, kai sušlubavo jo sveikata, jis buvo netoli ligoninės.

„Tai mane beveik nužudė. Tai buvo siaubinga ir, tikriausiai, aš jau niekada savo gyvenime nebesijausiu toks saugus. Prisimenu tą neįtikėtiną kaltės jausmą, kurį jaučiau prieš savo šeimą ir draugus, nes jie kelias savaites nežinojo, ar man pavyks išsikapstyti. Dabar, jei būčiau jų vietoje, jei man tektų žiūrėti į vieną iš savo seserų kovojant dėl savo gyvybės, tai mane sugniuždytų“, – portalui „Daily Mail“ po akistatos su mirtimi prieš penkerius metus sakė G. Michaelas.

G. Michaelas, kurio tikrasis vardas yra Georgios Kyriacos Panayiotou, karjerą pradėjo praėjusio šimtmečio devintajame dešimtmetyje kartu su „Wham“ grupe. Vėliau tęsė sėkmingą solo karjerą, 1987-aisiais išleido didžiulio susidomėjimo sulaukusį albumą „Faith“.

Dainininkas, neretai vadintas popmuzikos ikona, savo populiarumo piką buvo pasiekęs praėjusio amžiaus devintajame ir dešimtajame dešimtmetyje.

Graikų kilmės G. Michaelas per keturius dešimtmečius trukusią karjerą pardavė daugiau nei 100 mln. įrašų ir pelnė daugybę prestižinių apdovanojimų, tarp kurių du „Grammy“, keturi „MTV Music Awards“, trys „Brit Awards“ apdovanojimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)