Kaip teigia britų spauda, nuotaką lydėjo kolega ir geras draugas Leonardo DiCaprio. Apie ceremoniją nežinojo net aktorės ir jos mylimojo tėvai.

37 metų K. Winslet ir Richardo Bransono sūnėnas susitikinėjo nuo praėjusių metų rudens.

Anksčiau aktorė buvo ištekėjusi du kartus. Pirmiau - už Samo Mendeso, vėliau - už Jimo Threapletono.

5 faktai, kurių nežinojote apie K. Winslet trečiąjį vyrą

Aktorė Kate Winslet ištekėjo, nors nieko nebuvo žinoma net apie sužadėtuves. Pasirodo, garsenybės tikrai moka laikyti paslaptis. Kas tas paslaptingasis kino žvaigždės trečiasis sutuoktinis Nedas Rocknrollas? Penki faktai, kurių galbūt nežinojote, informuoja uk.eonline.com.

1) Garsi ir labai turtinga giminė. Tikrasis Nedo Rocknrollo vardas – Abelis Smithas, tačiau jį vyras nusprendė oficialiai pasikeisti. K. Winslet vyras – „Virgin Group“ įkūrėjo Richardo Bransono sūnėnas. Skelbiama, kad 34 metų britas dirba dėdės imperijos bendrovėje „Virgin Galactic“, organizuojančiai keliones po kosmosą.

2) Didvyrio įvaizdis. Kol kas neaišku, ar jie buvo susitikę anksčiau, tačiau visi žino, jog K. Winslet 2011 metų rugpjūtį į R. Bransonui priklausančią vasaros rezidenciją Nekerio saloje atvyko kartu su vaikais ir „Burberry“ modeliu Louisu Dowleriu, tačiau iš jos išvyko su N. Rocknrollu. Galbūt neseniai išsiskyręs vyras puikiai pasirodė, kai, kilus gaisrui, visiems teko sprukti? Po incidento R. Bransonas dėkojo K. Winslet už tai, kad ji buvo viena iš padėjusiųjų į saugią vietą perkelti milijardieriaus 90 metų mamą. Po kelių mėnesių L. Dowleris „Daily Mail“ sakė nemanantis, jog K. Winslet verta pagyrų: „Nemanau, kad Kate elgėsi tinkamai, man tai nepatiko“.

3) Ne pirmoji santuoka. N. Rocknrollas dvejus metus buvo vedęs kilmingą britų aukštuomenės veikėją Elizą Pearson, Peregrine Johno Dickinsono Pearsono dukrą.

4) Vertas pasitikėjimo. K. Winslet labai ilgai nedelsė prieš pristatydama savo širdies draugą vaikams iš ankstesnių santuokų. Draugiškai nusiteikęs ketvertas kartu sutiko 2011 metų Heloviną – po incidento Nekerio saloje tebuvo praėję keli mėnesiai.

5) Puikus partneris žengiant raudonuoju kilimu. Kartu ant raudonojo kilimo pora pirmą kartą pasirodė per 2012 metų Auksinių gaublių teikimo ceremoniją. N. Rocknrollas nepaleido iš akiračio savo mylimosios, tačiau ir nevogė iš jos paparacių dėmesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)