Naujuosiuose vaizdo klipuose, skirtuose kiekvieno iš dainininkų drabužių kolekcijoms reklamuoti (sutartis buvo pasirašyta dar prieš jų skyrybas), fanai galės išvysti, kaip garsenybėms sekasi „prastumti“ eilinę dieną kontoroje.

Pirmajame vaizdo klipe J. Lopez, bandančią patekti į pastatą, sustabdo apsaugos darbuotojas. Kai jai niekaip nepavyksta rasti tapatybės kortelės, J. Lopez bando priminti apsaugininkui, kas ji tokia, ir galiausiai abejingam darbuotojui padainuoja savo hitu tapusią dainą „Jenny from the Block“. Kitame vaizdo klipe ji jau varo iš proto savo bendradarbius nuolat spragsėdama tušinuku.

J. Lopez atrodo visiškai atitrūkusi nuo žemiškų reikalų, o jos bendradarbis jai už nugaros rodo lapelį su užrašu „OMG“ („Dieve mano“). Galiausiai, kai viena kolegė neištvėrusi išlekia pro duris, žvaigždė supranta, kad kažką daro ne taip.

J. Lopez buvęs vyras M. Anthony taip pat turi komiko gyslelę. Jo reklamos kampaniją pradeda vaizdo klipas, kuriame dainininkas bando išsivirti puodelį kavos.

Akivaizdžiai nepratęs prie savitarnos, M. Anthony susinervina, kai jam niekaip nepavyksta priversti kavos virimo aparatą veikti, tačiau į kabinetą užėjęs bendradarbis be vargo susitvarko su šia užduotimi.

Paskutiniajame vaizdo klipe M. Anthony atvyksta į darbą nešinas įvairia medžiaga, o tuščiame priimamajame kaip tik suskamba telefonas.

Jis atsiliepia ir susipainioja, bandydamas peradresuoti skambučius, ir galiausiai nubėga šalin, palikęs skambantį telefoną.

M. Anthony ir J. Lopez sprendimą kurti drabužių kolekcijas „Kohl's“ paskelbė šių metų pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją