Skandalas kilo po to, kai A. Voločkova, nepaisydama įgulos reikalavimų, atsisakė užsidėti veido kaukę.

Teigiama, kad balerina buvo neblaivi ir elgėsi itin grubiai. Pranešama, jog įgula pas artistę rado butelį alkoholio. Atvykus į tėvynę, jos jau laukė policija. Pareigūnai surašė administracinius protokolus už smulkų chuliganizmą ir kaukių režimo pažeidimą.

Skelbiama, kad balerinai gresia areštas iki 15 parų, taip pat bauda iki 30 tūkst. rublių (345 eurai).


„Remiantis įgulos parodymais, pilietė, skrisdama lėktuvu su girtumo požymiais, vartojo necenzūrinius žodžius, kuriais pažeidė viešąją tvarką, taip pat nedėvėjo asmeninių apsaugos priemonių. Pristatyta į budėjimo skyrių, elgėsi neadekvačiai, mosavo rankomis ir įžeidinėjo policijos pareigūnus, vykdžiusius savo tarnybines pareigas“, – pranešė Centrinės federalinės apygardos Transporto skyriaus spaudos tarnyba.

Pati 45 metų A. Voločkova prisipažįsta, kad netiki apsaugos priemonių efektyvumu, tačiau stengiasi laikytis saugumo reikalavimų. Ji tvirtino, kad tą nelemtą vakarą taip pat buvo su veido kauke ir ją nusiėmė tik tuomet, kai norėjo išgerti kavos. Žvaigždė pažymi, kad lėktuve buvo daug keleivių, kurie nepaisė kaukių režimo, tačiau įgulai kažkodėl „užkliuvo“ būtent ji. „Tai provokacija“, – įsitikinusi A. Voločkova.

Artistė savo asmeniniame tinklaraštyje paskelbė vaizdo įrašą. Jame matyti, kaip stiuardas prašo Anastasijos užsidėti veido kaukę, nors fone matyti ir daugiau pažeidėjų. „Jūs pavaikščiokite po saloną, visi vaikšto be kaukių, o jūs pristojote tik prie mūsų! Kodėl?“ – vaizdo įraše piktinasi balerinos mylimasis.


Beje, pareiškimai dėl provokacijos gali turėti pagrindo. Anot vienos versijos, „Aeroflot“ jau seniai planuoja įtraukti žvaigždę į nepageidaujamų asmenų sąrašą ir tik laukė preteksto tai padaryti. Teigiama, kad dar skrydžio į Maldyvus metu A. Voločkova įžeidinėjo lėktuvo palydovus, tačiau tąkart užfiksuoti šio incidento nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)