Faktą patvirtina ir oficialus pareiškimas: „Bendrame pranešime spaudai O. Bloomas ir M. Kerr skelbia, jog jau kelis mėnesius po draugiško išsiskyrimo gyvena skyrium. Kartu jie praleido šešerus metus, o dabar nusprendė oficialiai įteisinti skyrybas“.

„Nors santuoka ir žlugo, jie ir toliau myli, palaiko ir gerbia vienas kitą kaip sūnaus tėvai“, - teigiama pranešime.

36 metų britų aktorius ir 30 metų modelis iš Australijos susitikinėti pradėjo 2007 metais. Susituokė 2010 liepą – praėjus mėnesiui po oficialios žinios apie sužadėtuves.

2011 metų sausio 6-ąją M. Kerr pagimdė sūnų Flynną.

Paskutinį kartą paparaciai porą įamžino spalio 8-ąją dieną. Viešumoje kaip pora jie paskutinį kartą pasirodė per „Romeo ir Džuljetos“ premjerą Brodvėjuje rugsėjo 19-ąją.

Lapkričio mėnesio „Cosmopolitan“ žurnalo numeriui modelis sakė: „Kai matau Orlando Brodvėjuje, negaliu nusakyti apimančio jausmo. Nesuvokiama, kaip žmogus geba tiek išmokti, atiduoti tiek energijos – šešias dienas per savaitę, labai jį už talentą gerbiu. Kartu nerepetuojame. Mūsų veiklos atskirtos. Juk jo neklausiu patarimo, kaip eiti podiumu“.

Neseniai O. Bloomas nusprendė parduoti savo namus Holivude. Siūloma kaina – 4,5 mln. dolerių. Kol su šeima gyveno Niujorke, namas buvo nuomojamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)