Emma ir Dolphas šią vasarą susižadėjo. Aktorius savo mylimajai pasipiršo prabėgus pusmečiui nuo santykių pradžios, rašo spletnik.ru.

E. Krokdal yra kūno rengybos trenerė. Ji buvo asmeninė D. Lundgreno trenerė. Panašu, kad juodu suartino aistra sportui ir komandiniam darbui.

Pirmą sykį kaip pora viešumoje jie pasirodė šių metų sausį Dominikos Respublikoje vykusiame „Cana Dorada“ kino ir muzikos festivalyje.

Ši santuoka aktoriui nėra pirmoji. Su buvusia žmona, juvelyrinių dirbinių dizainere Anette Qviberg, jis susilaukė dviejų dukterų: dabar 24-erių Idos (kuri yra tokio paties amžiaus kaip Emma) ir 19-metės Gretos.

Su A. Qviberg D. Lundgrenas susituokė 1994 m., o išsiskyrė 2011 m. Po šių skyrybų apie rimtus aktoriaus santykius girdėti nebuvo, kol jis sutiko Emmą.

Emma ir Dolphas naujienos apie vedybas patvirtinti neskuba. Regis, pora laikosi principo, kad laimė mėgsta tylą, ir dar nėra pasirengusi žinia dalintis su aplinkiniais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)