„Skaudančia širdimi šiandien turėjome atsisveikinti su neįtikėtinu žmogumi“, – sakoma šeimos pranešime. „Kaip menininkas, draugas, brolis ir sūnus, Angusas buvo ypatingas mums visiems.“

Šeima pažymėjo, kad A. Cloudo tėvas buvo palaidotas praėjusią savaitę, o aktorius „intensyviai kovojo su šia netektimi“.

„Vienintelė mūsų paguoda yra žinojimas, kad Angusas dabar vėl susitiko su savo tėčiu, kuris buvo jo geriausias draugas“, – tęsiama pareiškime. „Angusas atvirai kalbėjo apie savo kovą su psichine sveikata ir tikimės, kad jo mirtis gali būti priminimas kitiems, kad jie nėra vieni ir neturėtų kovoti patys tylėdami. Tikimės, kad pasaulis prisimins jį dėl jo humoro, juoko ir meilės visiems. Šiuo metu prašome privatumo, nes vis dar stengiamės suvokti šią netektį.“

Užsienio spauda praneša, jog medikai į namus Oklande vyko „neatidėliotinai medicinos pagalbai“. Atvykus vietoje buvo konstatuota jauno vyro mirtis. Kol kas apie mirties priežastį neskelbiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją