Naujausioje „Peacock“ transliavimo platformos pokalbių laidoje „Hart to Heart“, kurią veda Kevinas Hartas, pasirodęs 67-erių aktorius paatviravo apie emocijų kupiną pašnekesį, kuris įvyko tarp jo ir dešimtmečio sūnaus po K. Preston mirties praėjusiais metais. Ji mirė 57-erių po dvejus metus trukusios kovos su krūties vėžiu.

J. Travolta papasakojo, kad vieną vėlų vakarą bevaikščiojant po jų rajoną Benas ėmė tėčiui aiškinti, jog baiminasi jo netekti. „Jis man tada pasakė: „Kadangi mama mirė, aš bijau, kad tas pat nutiks ir tau“, – prisiminė aktorius.

„Aš atsakiau: „Na, tai yra visiškai skirtingas dalykas“. Ir aš leidausi į kalbas apie tai, kad dar esu stiprus, o jos dienos buvo suskaičiuotos“, – tęsė žvaigždė.– Aš tariau: „Bet matai, Benai.. Tu visados vertini tiesą, tad aš tau pasakysiu teisybę apie gyvenimą. Niekas nežino, kada mirs ir kiek laiko išgyvens.“

„Tavo brolis [Jettas] išėjo, kai jam tebuvo 16. Jis buvo per jaunas. Tavo mama mirė 57-erių. Ji taip pat buvo per jauna. Bet kas gali žinoti? Aš galiu mirti rytoj. Ir tu gali. Bet kas gali. Toks jau yra gyvenimas. Niekada negali žinoti. Tiesiog darai viską, ką gali, ir stengiesi išgyventi kaip įmanoma ilgiau“, – pasakojo J. Travolta.


J. Travolta ir K. Preston susituokė 1991-aisiais. Šeimos atstovas apie K. Preston mirtį 2020-aisiais „People“ pranešė taip: „2020-ųjų liepos 12-osios rytą Kelly Preston, dievinama žmona ir mama, mirė po dvejus metus trukusios kovos su krūties vėžiu.“

Pora augino ne tik Beną, bet ir dukterį Ellą, kuriai yra 21-eri, ir sūnų Jettą. Jis mirė 2009-aisiais būdamas šešiolikos – nualpo vonioje ir krisdamas susitrenkė galvą.

Benas gimė 2010-ųjų lapkritį po trejus metus trukusių poros bandymų susilaukti kūdikio. „Jis į mūsų namus įnešė naujos dvasios ir tikslą“, – 2011-aisiais pasakojo J. Travolta.

Atviro pokalbio sūnumi metu aktorius berniukui papasakojo besijaučiantis „amžinai 21-erių“, kai Benas pasiklausė, ar jis pamena dalykus, nutikusius prieš keletą dešimtmečių.

„Atsakiau, kad pamenu. O Benas paklausė: „Ar tai, kas nutiko prieš 30 metų, atrodo labai seniai?“. Atsakiau, jog tikrai taip. Tada jis tarė: „Ar nemanai, kad tu gyvensi dar 30 metų?“. Atsakiau: „Taip, manau. Turiu dar mažiausiai 30 metų“. O jis tada pasiteiravo: „Na, tai kas tada negerai“, – prisiminė J. Travolta ir pridūrė: „Ir tą man pasakė dešimtmetis! Tai pakeitė mano požiūrį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)