Autorė Ingrida Sewarda knygoje teigia, jog princas Filipas turėjo ne vieną romaną su aukšto rango moterimis.

Knygoje rašoma, jog princas atvirai flirtavo su aktore Pat Kirkwood, televizijos žvaigžde Katie Boyle ir net Sarah Ferguson mama Susana Barrantes.

Tiesa, ne su visomis moterimis princas tik flirtavo. Teigiama, jog 1948 metais princą ir P. Kirkwood siejo labai artimi ryšiai. Beje, tuo metu, kai jiedu esą susitikinėjo, karalienė laukėsi princo Charleso.

Iki pat mirties Mančesteryje gimusi P. Kirkwood neigė šiuos santykius. Anapilin ji iškeliavo 2007 metais.

Kitų šaltinių teigimu, princas romantiškus ryšius puoselėjo ir su Helene Corted. Pastaroji niekuomet neatskleidė, ka yra jos dviejų vaikų tėvas.

Knygoje taip pat aprašomi ir pašėlę vakarėliai 1956 metais, kurių, žinoma, nepraleido ir princas.

Tiesa, nė vienas gandas apie romanus nebuvo viešai patvirtinta, tačiau šaltinių ir kalbų būta įvairių. Tikinama, kad susitikinėjimams princas naudojosi vietinio fotografo butu.

Dar 1992 metais princas Filipas, norėdamas paneigti šiuos gandus, teigė, jog pastaruosius 40 etų nebuvo nė žingsnio žengęs be apsaugos darbuotojų, tad tokie susitikinėjimai esą buvo absoliučiai neįmanomi.

Princas Filipas ir karalienė Elžbieta II:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)