Moteris sulaikyta po avarijos, kuri įvyko antradienio anksti ryte kelyje B2135 netoli Partridge Green kaimo Vakarų Sasekse. Oficialiais duomenimis, jos vairuojamas automobilis BMW apie 6.20 val. prarado kontrolę ir vertėsi.

Žmonės avarijos metu nenukentėjo, nors medikai patvirtino, kad „vienam asmeniui įvykio vietoje suteikta pagalba“.

Į areštinę po apklausos uždaryta Katie Price (43 m.) trečiadienį turėtų stoti prieš teismą Krolyje (Crawley), kur jai turėtų būti pareikšti įtarimai. Moteris neturi vairuotojo pažymėjimo, šis už pažeidimus iš jos atimtas 2019 metais.

BMW buvo neapdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Kol kas nepatvirtinta, ar Katie Price avarijos metu buvo blaivi – remdamasis liudininkų pasakojimais „Daily Mail“ skelbia, kad vaikų mama prieš įvykį linksminosi vakarėlyje, todėl galėjo būti apsvaigusi nuo alkoholio ar narkotikų.

Kate šeima instagrame kreipėsi į jos fanus, neslėpdami, kad moteris šiuo metu susiduria su nemenkomis emocinėmis problemomis.

„Mes jau kurį laiką esame susirūpinę Kate sveikata ir psichologine būsena. Šiandien mūsų didžiausios baimės pasitvirtino. Kaip artimieji, mes ir toliau stengsimės suteikti Kate visą reikiamą pagalbą.

Tikimės, kad ji supras, jog negali su savo problemomis kovoti viena. Maloniai prašome, kad žiniasklaida ir ja besidomintys žmonės duotų jai laiko ir erdvės, kol jai bus suteiktas reikalingas gydymas. Kad mylima mama, dukra ir sesuo vėl grįžtų tokia, kokią mes ją pažįstame.

Esame nuoširdžiai ja susirūpinę. Žinome, kad ji savo gyvenimą yra pavertusi viešu ir yra per daug visiems nuoširdi. Mes tikimės, kad eidama šiuo itin sunkiu gyvenimo periodu, ji ras bent plyšelį privatumo. Mes neprašome simpatijų. Prašome suprasti, kad Kate yra blogai“, – pranešė K. Price artimieji.

Moteris šalyje išgarsėjo kaip įvairių TV projektų dalyvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)