C. Austin (43 m.) pridūrė, kad neįprastas prausimosi ritualas tebuvo trumpa atkarpa ilgesniame videoreportaže, kurį ji įkėlė į „TikTok“ svetainę.

„Aš ruošiausi madų šou, o jie [žmonės] pasigavo tą vieną sekundę ir padarė iš tos smulkmenos didžiausią naujieną.“

Rugsėjį modelis sulaukė nemažai komentarų ir kritikos, kai pademonstravo, kad jos ir vyro Ice-T duktė maudoma virtuvės kriauklėje.

„Žmonės, jau būtų laikas suprasti, kad aš nesu tokia mama kaip visos, – pradėjus piltis komentarams, parašė ji. – Renkuosi tai, kas man tinka ir kas man yra lengviau. Kai kas geriau aprašytų patarimų, užuot mane puolę.“

64 m. reperis užstojo žmoną Austin ir pasakė, kad negatyvūs komentarai socialinėje žiniasklaidoje jo nestebina.

Jis teigė: „Jei publikuoji turinį socialinėse medijose, nusiteik, kad bus komentarų. Jie bus pozityvūs arba negatyvūs. Vienintelis būdas nesulaukti komentarų apie savo vaiką – nepublikuoti [nuotraukų].“
Šiaip ar taip, jau beveik 22 metus susituokusi pora nesiskaudina dėl nepažįstamų žmonių komentarų.
„Iš tiesų reikia spjauti į žmonių komentarus, antraip nieko gyvenime nepasieksi“, – sakė serialo „Tvarka ir teisingumas. Specialiųjų tyrimų skyrius“ („Law & Order: Special Victims Unit“) žvaigždė.

Anksčiau C. Austin sulaukė kritikos už tai, kad dėvi prie mažametės dukters atvirus drabužius, kad leidžia mažametei lakuoti nagus ir kad nusiminė, kai šį rugsėjį Chanel pradėjo lankyti mokyklą.
Modelis ir aktorė sako, kad jos prigimtis savininkiška.

„Jai dar negimus sakydavau: „Pastatysiu narvą ir laikysiu ją tame narve.“ Aš iš labai stipriai kontroliuojančių tėvų, esu savininkiška. <...> Gal iš nuotraukų nesuprasi, tačiau stebiu viską, ką ji veikia“, – teigė C. Austin.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)