Savo instagramo paskyroje buvusi balerina parašė, kad intensyviai ruošiasi labdaringam pasirodymui.

„Vyksta intensyvus pasiruošimas. Po septynių valandų repeticijų su puantais ir valandos trukmės kelionės namo batelių kaspinų žymės ant kojų matomos dar porą valandų. Kokia laimė daryti tai, ką myliu!“, – parašė Anastasia.

Įraše A. Voločkova pridėjo ir savo pėdų nuotrauką. Jose sunku nepastebėti neįprastos formos kojų pirštų – panašu, kad tokius pokyčius lėmė ilgametė balerinos karjera.

Tiesa, po ta pačia nuotrauka feisbuke pasipylė gausūs komentarai – garsiosios balerinos gerbėjai stebėjosi, kaip gali šitaip atrodyti pėdos ir pirštai bei rašė, kad viskas atrodo labai skausmingai.


A.Voločkova Maskvos Didžiajame teatre šoko nuo 1998 iki 2003 metų, tačiau buvo skandalingai atleista. Pasitraukimą iš pagrindinio Rusijos teatro lydėjo bylinėjimasis. Galiausiai šokėja pradėjo dirbti su soliniais projektais ir sėkmingai tai daro iki šiol.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)