Sūnelis vardu Luai (šis arabų kalbos žodis reiškia „skydas“ arba „gynėjas“) gimė Dubajuje. Tiesa, tiksli jo gimimo data kol kas neatskleidžiama.

„L. Lohan ir jos sutuoktinis, finansininkas B. Shammasas susilaukė nuostabaus ir sveiko sūnelio Luai. Pora be galo laiminga“, – nurodė atstovas spaudai.

Birželio mėnesį aktore žurnalui „Allure“ papasakojo apie laukiantį naują gyvenimo etapą, kai teks derinti vaidybą ir buvimą mama.

„Nekantrauju sužinoti, koks tai jausmas, ką reiškia būti mama, – sakė ji. – Tiesiog verkiu iš laimės. Sunkiai suvaldau emocijas, bet nieko tokio.“

L. Lohan atskleidė gavusi keletą patarimų: „Neseniai kalbėjau su Jamie Lee Curtis, ir ji pasakė: „Tiesiog visur nešiokis kūdikį ir viskas bus gerai.“

Prieš gimstant vaikeliui, „People“ pasikalbėjo su aktorės motina Dina Lohan. Ji patikino, kad jos dukra seniai nori tapti mama.

„Lindsay visada mylėjo vaikus, nes aš myliu vaikus ir mano mama myli vaikus, juk užaugino keturis, – teigė D. Lohan. – Mūsų šeima didelė, todėl ji visada norėjo vaikų. Ji tokia motiniška. Jos dukterėčia Isabella bėga jos pasitikti vos tik pamačiusi.“

D. Lohan pridūrė, kad nėštumas Lindsay buvo „pačiu laiku“.

„Ji vis bandė pastoti ir galiausiai pavyko. Jai tai tinkamas metas, o Baderis – tikras angelas. Jis toks mielas, jiedu yra labai laimingi. Laimingi ir pasiruošę“, – paaiškino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją