Princesės motina, Velso princesė Kate Middleton, stengėsi paguosti dukterį, ją nuraminti.

Kaip buvo rašyta Jungtinės Karalystės bulvariniame dienraštyje „Daily Star“, tą akimirką, kai į emocijų apimtą Charlotte nukrypo fotoaparatų objektyvai, ji ištarė „oj“, veikiausiai sureaguodama į brolio, princo George‘o, žnybtelėjimą. Reaguodama į sujudimą karalienė konsortė Camilla kažką sušnibždėjo vaikams.

Tiek septynmetė princesė Charlotte, tiek devynmetis princas George‘as dalyvavo begalę emocijų sukėlusiose mirusios monarchės laidotuvėse, bet jų broliukas, ketverių princas Louisas, – ne, kadangi yra per mažas.

Pirmadienį į laidotuvių ceremoniją atvykę brolis ir sesuo, prisijungė prie savo tėvo, princo Williamo, ir, sekdami paskui tėvus, žengė centrine Vestminsterio abatijos nava.

Ir George, ir Charlotte atrodė labai rimti. Per visą ceremoniją vaikai elgėsi tiesiog nepriekaištingai. Princesė vilkėjo juodą suknutę, į kurią buvo įsegta deimantinę pasagos formos segė. Teigiama, kad vienatinė Velso didikų duktė, lygiai kaip velionė karalienė, dievina žirgus, o segė, esą, yra amžinatilsį prosenelės dovana mažajai princesei.

Šis pasirodymas laidotuvėse yra pirmas kartas nuo karalienės mirties rugsėjo 8 d., kai publika gavo progą išvysti jaunuosius britų karališkosios šeimos narius.

K. Middleton (40 metų) prasitarė, kad mažajam princui Louisui sunkiai sekėsi suvokti žinią apie monarchės mirtį: šeštadienį, kalbėdamasi su Australijos gubernatoriumi Davidu Hurley, Velso princesė sakė, kad jos jauniausias vaikas be paliovos klausinėja įvairių dalykų.

Buvusi Kembridžo kunigaikštienės titulo savininkė taip pat paminėjo, kad princas George‘as daug geriau suvokia, ką reiškia prosenelės išėjimas.

Delfi primena, kad mažoji princesė nebuvo vienintelė, nesulaikiusi emocijų. Laidotuvių dieną ašaras taip pat šluostėsi Meghan Markle, karalius Karolis III bei princo Edvardo žmona Sophie. Apie tai galite skaityti kitame straipsnyje, paspaudus čia.

Laidotuvių akimirkos:

Laidotuvių diena Londone:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)