Prieš ketverius metus ji buvo niekam nežinoma mergaitė, kuri lankė mokyklą Pitsberge (JAV), o laisvalaikiu daug šoko. Gyvenimas pasikeitė, kai jos mama Melissa užpildė televizijos šou dalyvio anketą.

Šou metu mažąją Maddie pastebėjo australų atlikėja Sia ir pasiūlė nusifilmuoti savo dainos „Chandelier“ vaizdo klipe. Po kurio laiko Maddie buvo pasiūlyta įsiamžinti dar dviejų Sios dainų vaizdo klipuose.

Sparčiai populiarėjanti mergaitė šokio įgūdžius demonstravo ir žymiausiose Amerikos pokalbių laidose – lankėsi pas Jimmy Kimmelį ir Ellen DeGeneres. Jos nuotraukos puošė žurnalus „Teen Vogue“, „Cosmopolitan“, „Elle“ ir „Seventeen“.

Iš nuostabos klykiantys gerbėjai ir nesibaigiantys prašymai kartu nusifotografuoti – Maddie kasdienybė. Ji tapo tokia populiari, kad mama pasamdė apsaugą.

Maddie džiaugiasi pasauline šlove, bet teigia nenorinti būti tik kvaila šokėja, todėl stengiasi neatsilikti nuo klasės draugų. Ji net bijo mėgautis sėkme, kad nesužvaigždėtų, o pagal dešimtbalę sistemą sau rašo tik devynetą, nes tiki, jog turi kur tobulėti.
12 metų Maddie Ziegler kasdienybė visai ne vaikiška.

Krūvas šlamančiųjų už pasirodymus gaunanti Maddie uždarbiu dalijasi ne tik su jaunesne sesute ir mama, bet ir su kitais vaikais. 2012 metais M.Ziegler įkūrė paramos fondą, siekiantį padėti sergantiems vaikams.