53 metų aktorė teigia, jog juostoje „Inferno: A Linda Lovelace Story“ ji atliks L.Lovelace motinos vaidmenį. Tačiau prieš prasidedant filmavimui, Sh. Stone laukia kita misija. Aktorė žengs pirmuosius žingsnius socialinėje žiniasklaidoje per paskyrą „Facebook“ socialiniame tinkle, kur bus sveikinami iš misijos Afganistane ir Irake grįžtantys JAV kariai.

Sh. Stone teigimu, ši speciali paskyra „Facebook“ socialiniame tinkle pasitarnaus kaip skelbimų lenta, kur žmonės ne tik galės padėkoti kariams už jų drąsą ir pasiaukojimą, tačiau ir pasiūlyti jiems darbo, įvairiausių paslaugų, ištiesti pagalbos ranką, pasakyti gerą žodį.

„Labai svarbu, kad tie žmonės žinotų – jų tėvynė juos globoja. Reikia atsiriboti nuo visų negatyvių dalykų, vykstančių valdžios sluoksniuose. Norime, kad tikroji Amerika jiems pasakytų, ką jaučia – meilę ir padėką“, - per interviu sakė aktorė.

Sh. Stone teigimu, artimiausiomis savaitėmis į Ameriką grįš 38 tūkst. karių. Ji tikisi, jog paskyra socialiniame tinkle, pavadinimu „Welcome Home Our Troops“, taps vieta, kur grįžę kariai galės pasisemti gerų emocijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją