„Michaelas Douglasas uždirbo 14 mln. dolerių. Aš buvau nežinoma. Buvau nežinoma, o jis – garsi žvaigždė“, – teigė ji organizacijos „New York Women In Film & Television“ rengiamuose kasmetiniuose 43-iuose apdovanojimuose „Muse Awards“.

Sh. Stone teigia už vaidmenį filme gavusi tik 500 tūkst. dolerių.

Ji prisiminė savo karjeros pradžią: „Atėjusi į filmavimo aikštelę rasdavau 300 vyrų, man šukuoseną ir makiažą darydavo irgi vyrai, kai filmavausi sekso scenose. Buvo vien vyrai ir aš. Kartais paprašydavau aprengėjos, kad ji pabūtų filmavimo aikštelėje, kol aš filmuojuosi. Daug kas pasikeitė. Dabar kino pramonėje yra moterų, mane tai labai džiugina.“

Aktorė kalbėjo ir apie tragišką brolio Patricko (57 m.) mirtį; jis mirė, praėjus dvejiems metams po jos sūnėno Riverio mirties. „DailyMail“ korespondentui ji sakė: „Labai sunku, tai labai skaudu.“

Aktorė teigė, kad gedėjimas yra ilgas ir skaudus, ir sakė, kad dabar stengiasi nugyventi po vieną dieną.

Ji pasakojo, kad būdama AIDS ambasadore, dažnai susidurdavo su mirtimi, vis dėlto brolio ir sūnėno netektys jai be galo skaudžios.

Vasarį daugelį sukrėtė Sh. Stone įrašas instagrame – ji pranešė apie savo brolio mirtį.

„Sveiki, šia žinute patvirtinu, kad taip, vakar netekome mano brolio Patricko Josepho Stone, jis mirė nuo širdies smūgio“, – pranešė ji trumpoje videožinutėje.

Kovo pradžioje vykusiame renginyje „Unforgettable Evening Gala“, kuriame renkamos lėšos Moterų vėžio tyrimų fondui, Sh, Stone teigė pusę pinigų praradusi per bankų krizę ir ragino dalyvius aukoti kilniam tikslui.

„Suprantu, kas dedasi, ką tik praradau pusę savo pinigų dėl bankų krizės, bet tai nereiškia, kad neturėčiau būti čia“, – sakė ji.

Aktorė prašė svečių aukoti ir juokavo, kad nepriima jokių pasiteisinimų.

Tramdydama ašaras ji pabrėžė, kad jos draugių gyvybės svarbesnės nei vėjais leidžiami pinigai, ką mėgsta daryti Beverli Hilso gyventojai.

Renginyje „Four Seasons“ dalyvavo daugelis garsenybių, aktorių, visuomenės veikėjų.

Sh. Stone papasakojo, kad neseniai medikai aptiko gerybinį auglį vienoje jos krūtyje. Ir pradžių manyta, kad tai – vėžys, vis dėlto paaiškėjo, kad tai ne pavojingoji liga.

„Tos mamogramos – ne juokas. Kai pasako, kad tau – krūties vėžys, nes auglys – didesnis už krūtį, ir kad medikai įsitikinę, jog tai – vėžinis auglys, nejuokinga. Tačiau aš nuvažiavau į ligoninę ir pasakiau: „Jei padarysite tyrimą ir paaiškės, kad tai – vėžys, nupjaukite abi krūtis.“

Mano asmenybę nusako ne krūtys. Galbūt tokie žodžiai skamba juokingai iš mano lūpų, juk visi esate matę mano krūtis“, – juokavo garsi aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją