45-erių Shakira po daugiau nei 10 kartu praleistų metų 2022 m. išsiskyrė su buvusiu „Barcelona“ futbolininku, 35-erių G. Pique. Pora turi du bendrus vaikus.

Praėjus kiek laiko po šio išsiskyrimo pasirodė vos keturių minučių popdaina, kurią sukūrė Shakira ir Argentinos prodiuseris bei didžėjus Bizarrap. Pranešama, kad tai yra pirmas kartas, kai jie dirba kartu.

Naujausioje dainoje Shakira dainuoja apie naują 23 metų G. Pique partnerę, prilygina jos buvusius ir dabartinius futbolininko santykius su „Ferrari“ iškeitimu į [Renault] „Twingo“ ir „Rolex“ į „Casio“ laikrodį.

Panašu, kad Shakira dainoje tikina, kad G. Pique su ja skyrėsi, o, kol visa tai vyko, uošviai tapo jos kaimynais.

Ji kritikuoja ir buvusiojo treniruotes, teigia, kad „praleidžia daug laiko sporto salėje, bet jo smegenims taip pat reikia šiek tiek padirbėti“.

G. Pique'as nepakomentavo apie kūrinį internete, tačiau bbc.com po šios dainos išleidimo susisiekė su Shakiros buvusiu vyru dėl komentaro.

Tiesa, tai ne pirmoji Shakiros daina apie išsiskyrimą. Daina „Monotonia“ pasirodė prieš tris mėnesius, tačiau buvo jautresnė, rašo bbc.com.

Delfi primena, kad Ispanijos leidinys „El Periodico“ birželio mėnesį paskelbė apie dainininkės Shakiros ir jos mylimojo, Barselonos klubo futbolininko G. Pique išsiskyrimą. Leidinio šaltinio teigimu, priežastis – futbolininko išdavystė.

Šaltinis teigė, kad pora negyveno kartu kelias savaites: Pique persikėlė į savo seną butą po to, kai dainininkė jį pričiupo esant neištikimam. Be to, sportininkas dažnai buvo matomas naktiniuose klubuose su savo draugu futbolininku Ricky Puigu, jie laiką neretai leisdavo moterų kompanijoje. Vakarėliuose futbolininkas išbūdavo iki 2-3 valandos nakties, nepaisant rytinių treniruočių.

Futbolininkas ir Shakira susipažino 2010 m. Jų romanas tapo žinomas 2011 m., o po metų pora susilaukė pirmagimio – sūnaus Milano. Po trejų metų Shakira ir Pique antrą kartą tapo tėvais: gimė jų jauniausias sūnus Sasha.

Jie nebuvo oficialiai susituokę. G. Pique yra 10 metų jaunesnis už dainininkę. Tai – ne vienintelis skandalas, susijęs su Shakiros vardu: ji anksčiau buvo apkaltinta mokestiniu sukčiavimu už 15 milijonų eurų. Dainininkei grėsė didelė bauda ar net laisvės atėmimo bausmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją